PAO PRVI POLJUBAC UDATE ANITE I ANĐELA?! Pokušali da se sakriju u šteku, kamera ih sve SNIMILA! Matora ovo neće moći PODNETI

Showbizz

PAO PRVI POLJUBAC UDATE ANITE I ANĐELA?! Pokušali da se sakriju u šteku, kamera ih sve SNIMILA! Matora ovo neće moći PODNETI

Anita Stanojlović ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače od ranije ljutog neprijatelja svoje bivše partnerke Jovane Tomić Matore. Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, pa se trudi da svaki mogući trenutak provodi u njegovj blizini.

Dok su oni stajali kod hotela “Zadruga” i čekali da pokupe hranu koja im je kupljena, bili su jako prisni, a u jednom trenutku izgleda da je došlo i do poljupca.

Anđelo je stajao ispred rol vrata i pogledom pratio Anitu, a ona mu se u jednom trenutku približila skroz do lica, nakon lega su oboje počeli da se smeju. Izgleda da su ovaj trenutak želeli da sakriju od kamera, jer je dobro poznato već sezonama da se takmičari kriju od hotela kad požele da pobegnu od kamera, ali im to ne polazi za rukom, pa je tako i ovaj nalet strasti zabeležen.

– Šta je? Što gledaš, a ne govoriš? – upitala je Anita.

– Znaš ti šta ja mislim dok te gledam – istakao je Anđelo. kurir.rs/I.L.