RADNIK PICERIJE KOJA JE BILA DRUGI DŽEJEV DOM OTKRIO KAKAV JE BIO KAO GOST! Interesentno je da JEDNO nikada nije uradio

Showbizz

RADNIK PICERIJE KOJA JE BILA DRUGI DŽEJEV DOM OTKRIO KAKAV JE BIO KAO GOST! Interesentno je da JEDNO nikada nije uradio

Kad je legendarni folk pevač Đej Ramadanovski preminuo 2020. godine, njegove komšije sa Dorćola slažu se da taj beogradski kraj više nije isti. Džej je ponosno isticao da je sa Dorćola, a kako se bliži premijera filma o njegovom životu, ekipa Kurira prošetala je njegovom omiljenom ulicom.

– U piceriji u kojoj je često boravio, čuju se nekada njegove pesme, a u ovoj pizeriji folker je, kažu, slavio i slavu. Jedan radnik ispričao je za Kurir kakav je pevač bio kao gost.

– Ovde je često dolazio, sasvim se normalno ponašao, kao da nije velika zvezda. Kad god mu neko priđe da se fotografiše, on reaguje sasvim normalno i ljubazno, uvek sa osmehom. Interesantno je to da ovde nikada nije zapevao – kazao je sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Osoba sa kojom je Džeј mnoo puta je opisao i delio sve tajne na svom omiljenom mestu, Zoran Jagodić Rule, ispred kamera otkriva kako su izgledale njihove zajedničke nedelje na Dorćolu:

– Za našim stolom je uvek bilo smeha, priča i dogodovština. Ljudi su voleli da budu sa nama. Uvak smo imali neke priče, nekada ja, nekada on. Kurir.rs