TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA NA ROĐENJU! Nisu joj dali ni da sahrani bebu, a posle 30 godina dobila mejl od kog STAJE SRCE!

Ispovijesti

TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA NA ROĐENJU! Nisu joj dali ni da sahrani bebu, a posle 30 godina dobila mejl od kog STAJE SRCE!

Tina Bejarano je žena koja je preživela najveću tugu. Svega deset minuta nakon što je rodila svoju ćerku, beba je preminula. Ili je barem Tina tako mislila.

Tina je imala 16 godina kada je na svet donela svoje drugo dete. Njena majka opirala se tome da Tina zadrži bebu, a onda su je deset minuta nakon porođaja dočekale najgore vesti. Beba je preminula, a majci nisu dali ni da je sahrani.

– Imala sam 16 godina, čim se beba rodila doktor je krenuo da je da mojoj mami, ali je ona rekla da to ne želi i “da je dajemo na usvajanje, pa bi bilo bolje da je odnesu” – započela je Tina, koja je u tom momentu, 1990. kod kuće već imala jedno dete od godinu dana.

Ona je otkrila da je načula kako beba pati od ozbiljne infekcije jer nije bilo dovoljno tečnosti.

– Načula sam doktora i sestru kako govore da beba ima ozbiljnu infekciju. Bila sam slomljena.

Sutradan joj je majka rekla da je beba mrtva.

– Rekla mi je da beba nije preživela. Preminula je po rođenju. Nisam mislila da je beba živa.

Ovo je dovelo do toga da je Kristin je usvojena. Tina je bila utučena, misleći da je njeno dete mrtvo. Svega nekoliko meseci po rođenju devojčice ona je upoznala Erika Gardnera za kog se kasnije i udala, a sa kojim je dobila još petoro dece. Ipak, bol za izgubljenom ćerkom nije posustajala. Svake godine, Tina i Erik obeležavali su Kristinin rođendan.

– Bilo je teško svake godine. Tina bi upadala u tešku depresiju – rekao je Erik.

Ovo je trajalo skoro trideset godina, kada je jednog dana Tina dobila imejl. Kristen, koja je u međuvremenu postala muško, u decembru 2018. godine, uradila je DNK test i saznala ko joj je prava majka. Poslala joj je imejl.

– Uradio sam to da bih saznao nešto više o svom poreklu jer sam i sam u tom periodu dobio dete i hteo sam da budem u mogućnosti da svojoj ćerci kažem nešto o sebi – ispričao je Kristen.

– Ubrzo sam dobio informaciju da su moja majka i sestra nađene. Nisam znao zašto me je dala na usvajanje. Ako nije htela da obnovimo kontakt nisam hteo da forsiram, ali sam pomislio da bih mogao da pokušam – ispričao je Kris za NBC News.

– Bila sam na času kada sam dobila Kristenov mejl. Izjurila sam sa časa i pozvala Erika. “Živa je, moja beba je živa”, rekla sam mu – ispričala je Tina o trenutku kada je saznala da je Kristen ipak živ.

Tina je otkrila i šta je bilo prvo što ga je pitala.

– Prvo sam ga pitala da li je okej, kako su mu bili roditelji i vaspitanje, kakva mu je bila kuća.

Kristen joj je odmah otkrio da je transrodni muškarac, a Tina je na to rekla:

– Volim ga, nije mi bitno kog je roda, volim ga baš takvog kakav je. To je moje dete – rekla je.

Oni su posle izvesnog vremena postali prava porodica, a Erik koji nije Kristenov biološki otac ističe da ga voli kao svoje dete:

– Zove me “tata”, a ja njega “sine”, svako jutro mu pišem poruku. (Kurir.rs/NBCNews/A.G.)