ZAVUKLA JE ČETKU ISPOD KREVETA I NIJE NI SLUTILA KAKVA GROZOTA JU JE SAČEKALA: Posle nekoliko sati i dalje je gledala U UŽAS FOTO

Zanimljivosti

ZAVUKLA JE ČETKU ISPOD KREVETA I NIJE NI SLUTILA KAKVA GROZOTA JU JE SAČEKALA: Posle nekoliko sati i dalje je gledala U UŽAS FOTO

Koliko god žene čistile i bavile se higijenom kuće ako imaju malu decu i ljubimce, to sigurno nije dovoljno. Na raznim mestima možete pronaći dlake, razbacanu hranu, igračke i još ponešto. Najzahtevnije od svega je ipak održavati dom kada imate kućnog ljubimca. Oni koji imaju pse i mačke znaju da je dlaka svuda po sobi i da bi u čišćenju mogli da provedu pa i čitav dan.

Jedna žena je u snimku na TikToku pokazala šta je sve pronašla na tepihu ispod kreveta gde spava. Neki bi rekli pravo leglo zaraza i bolesti. Provukla je dugačku četku sa štapom ispod kreveta i neprestano je izvlačila dlake, paučinu i prašinu, a pokazala je i kako je od svega toga napravila bukvalno loptu. Smeće koje je napravio njen ljubimac zgrozilo je mnoge pa su joj poručili da je vrlo nezahvalno držati ljubimca, a drugi koji ih drže su se složili kako je nepotrebno stavljati tepih tamo gde se čuvaju životinje i da to stvara veći problem nego što to čine ljubimci.

Žena je predano i strpljivo u snimku prelazila četkom ispod kauča svaki put izvlačeći novu “turu” a mnogi su joj poručili da je dodatno sebe namučila četkanjem ispod kreveta, umesto da pomeri krevet kako bi lakše odradila posao.

– Ispod kauča! Užas!

– Treba mi ovakva metla

– Zbog ovoga ne koristim tepih u kući.

– Pauci vole mračna mesta.

– Sada hoću da pomeriš krevet i uradiš sve ispočetka- komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se složili kako ovaj otpad može da prouzrokuje alergije i respiratorne infekcije i da zbog toga moramo redovno održavati higijenu kuće. Tiktokerka koja je okačila ovaj video je objasnila kako je bila šokirana i zgrožena onim što je ispod kreveta našla.

Ona je u komentarima objasnila kako ima mačku i da je to dlaka od nje i da nije imala predstavu da prostor ispod kreveta sakriva to sve.

Žena je takođe objasnila da joj je suprug pomerio krevet nakon izvesnog vremena i da je isti proces sa metlom prošla i kasnije. Neki su je pitali nakon koliko vremena je očistila taj tepih ispod, našalivši se kako su verovatno godine u pitanju, a tiktokerka je rekla posle nekoliko meseci. (Kurir.rs)

@indigopetco

I can breathe so much better 🤧 this pet hair removal broom is a life saver! #tiktokshop #tiktokshopping #satisfying #cleantok #cleaninghacks #pethairremoval #asmr #fyp

♬ original sound – Indigopetco