Andrej Je Heroj Koji Je Spasao Devojku Od Pobesnelog Taksiste: Video Sam Kako Je Vuče I Čupa, Zvala Je Upomoć

Region

Andrej Je Heroj Koji Je Spasao Devojku Od Pobesnelog Taksiste: Video Sam Kako Je Vuče I Čupa, Zvala Je Upomoć

Iako je Andrej, kako kaže, vikao taksisti da pusti devojku on to ipak nije učinio, a onda je sišao dole i isčupao devojku iz njegovih ruku

Heroj kojem se javno, putem društvenih mreža, zahvalila napadnuta Srpkinja M. U. je Andrej Marić (28) iz Herceg Novog. On je spasao devojku iz Srbije M.U. (24) koju je taksista napao u petak oko 01.00 čas u Ofenbahu u Nemačkoj.

Andrej inače radi kao obezbeđenje u klubovima, i kako kaže nije se dvoumio kada je čuo devojku koja je dozivala pomoć. On je za naš portal ispričao šta se dogodilo i kako je savladao taksistu. Kako za Telegraf.rs kaže Andrej, oko 1 čas posle ponoći probudila ga je buka ispred zgrade u Ofenbahu gde živi, a kada je izašao na balkon video je taksistu koji agresivno vuče i čupa devojku.

– U Ofenbahu gde živim, u petak oko 01.00 ujutru sam čuo neku viku i raspravu ispred zgrade. Izašao sam na balkon i video kako čovek agresivno vuče i čupa devojku samo što je ne udari, dok je ona pokušala da se iščupa od njega i vikala upomoć na engleskom. Raspravljala se sa njim polu Engleski polu Nemamački, očigledno ne znajući jezik dobro dok nije u jednom trenutku rekla na našem “Beži od mene” – priča Andrej za Telegraf.rs.

Iako je Andrej, kako kaže, vikao taksisti da pusti devojku on to ipak nije učinio, a onda je sišao dole i iščupao devojku iz njegovih ruku.

– Tu sam viknuo i pitao je na našem “Šta je bilo?”, te mi je rekla da joj taksista traži 6 ili 7 evra više nego što piše na aplikaciji. U jednom trenutku je i zastao jedan autromobil, ali je brzo nastavio dalje. Odmah sam obuo patike, obukao jaknu i sišao dole. Rekao sam mu da je pusti, ali ju je i dalje vukao, pa sam mu iščupao ruku, uhvatio ga u polugu i bacio na pod. Zatim sam ga držao nogama dok je ležao na podu i rekao njoj da moze da ide. Zahvalila mi je i otišla – priča hrabri mladić i dodaje da se nije premišljao ni momenat da li da priskoči devojci u pomoć s obzirom da radi kao obezbeđenje u klubovima pa su mu, kako kaže, ovakve scene svakodnevnica.

Dok se napeta situacija odvbijala, priča Andrej, jedan komšija izašao na prozor i bacio taksisti tri puta po dva evra.

– Na kraju mu je jedan komšija sa prozora bacio tri puta po dva evra i rekao “Evo ti šest evra, ajde beži”. Moguće je da se neka greška desila u aplikaciji, ali u tom slučaju se trebao problem preko aplikacije i rešiti, ali svakako nije način u 01.00 sat ujutro da mladu devojku neko vuče po ulici i maltretira – zaključio je mladi Andrej koji vraća veru u ljude. (Telegraf.rs)