BARMENU NESTALO SOLI ZA TEKILU, A ZBOG NJEGOVOG POTEZA ZAMALO ZAVRŠIO U ZATVORU: Noćni provod umalo imao koban kraj za 4 devojke

Uncategorized

BARMENU NESTALO SOLI ZA TEKILU, A ZBOG NJEGOVOG POTEZA ZAMALO ZAVRŠIO U ZATVORU: Noćni provod umalo imao koban kraj za 4 devojke

Noćni klub “Tiger Tiger” u Londonu našao se u centru skandala nakon što je četvoro gostiju završilo u bolnici. Dramatičan slučaj se odigrao 7. decembra 2021, a nedavno je imao sudski epilog. Lokalni mediji prenose da su četiri žene pile tekilu u klubu. Kada je barmen shvatio da mu ponestaje soli (koja se služi uz ovo alkoholno piće) dohvatio je “rezervu” iza šanka, ne sluteći šta će se dogoditi.

On je ženama greškom poslužio kaustičnu sodu, hemijsko sredstvo koje se koristi za čišćenje i otpušavanje kanalizacije, prenosi LadBible. Gošćama je odmah bilo loše, pa im je barmen ponudio vodu, shvativši šta je uradio. One su prevezene u bolnicu, a lekari su konstatovali opekotine u ustima.

Opasno po zdravlje

Sa kaustičnom sodom se mora pažljivo rukovati, jer može da ošteti kožu ili izazove slepilo ako dođe u kontakt s očima, prenosi The Sun. Policija je pozvana u noćni klub nakon incidenta, a on je zatvoren iz predostrožnosti.

Zamalo u zatvor

Vlasnici su se izjasnili krivim po svim tačkama optužnice, pa će morati da plate kaznu od 138.000 evra. Obe žene su dobro, te barmen neće zaglaviti u zatvoru. (Kurir.rs/Telegraf/I.M.)