SARINOM OCU SPALE PANTALONE DOK JE PRATIO DO OLTARA! Internet vrišti od smeha, tek sad smogla snage da objavi BLAM VEKA (VIDEO)

Zanimljivosti

SARINOM OCU SPALE PANTALONE DOK JE PRATIO DO OLTARA! Internet vrišti od smeha, tek sad smogla snage da objavi BLAM VEKA (VIDEO)

Sara Grundman Konors nedavno je na TikToku objavila video kao upozorenje budućim mladama. “Pobrinite se da onaj ko vas vodi do oltara nosi tregere iz jednog razloga”, rekla je uz video svog venčanja iz 2021. godine. U njenom TikToku, njen otac je viđen kako je vodi do oltara kada mu pantalone iznenada padnu. U razgovoru za People objasnila je da je 74-godišnji otac počeo da joj šapuće da nešto nije u redu, prenosi Slobodna Dalmacija.

“Rekao mi je da mu padaju pantalone”, prisetila se. “Stisla sam mu ruku i rekla da pantalone drži desnom rukom jer skoro smo stigli i pre nego što smo se snašli, pantalone su bile na podu”.

Sara je objasnila da je pre venčanja njen otac iznajmio odelo i veselio se doterivanju. Nažalost, razboleo se dve nedelje pre ceremonije i zbog bolesti je smršao, ali nisu imali pojma da je to dovoljno da mu pantalone padnu.

“Puno puta kada iznajmljujete odelo, nema petlji kaiša”, rekla je. “Moj tata zapravo nikada nije bio tip za tregere, ali pantalone sa svake strane imale petlje i pričvršćivače koje ste mogli da povučete i stegnete. Tokom početka svečanosti držali su se prilično dobro, ali tokom ta dva ili tri sata sigurno su se oslobodili.”

Njen kum bio je njen brat Kris, a Sara se prisetila kako su se njih dvoje pogledali nakon što su videli oca kako gubi pantalone. Setila se da je crkva utihnula i nadala se, u najmanju ruku, da je nosio čisto donje rublje.

@sarahcongrun

PSA to all the 2024 brides- whoever is walking you down the aisle make sure they’re wearing suspenders or a belt! #bride#wedding#bridesoftiktok#funny#fyp#bridal#humor#weddingsgonewrong #greenscreenvideo

♬ original sound – Sarah_conhers

Kad se nasmešio, sve je eruptiralo od smeha i aplauza

Uprkos tome što je svog tatu opisala kao “prirodno smešnog tipa”, čak je i on bio šokiran kad je video da su mu pantalone potpuno pale. “Bila sam dobro, samo sam htela da se uverim da je moj tata dobro”, rekla je mlada. “Čim je podigao pantalone i nasmešio se, cela soba je eruptirala od smeha i aplauza. Podigla sam cveće kako bih signalizirala da smo dobro i nastavila hod.”

Iako se njeno venčanje desilo pre više od dve godine, ona je 16. decembra donela odluku da taj određeni deo objavi ne samo zbog humora, već i kako bi upozorila buduće mlade da znaju da je to situacija koja bi se potencijalno mogla dogoditi.

“Znala sam da tatu neće biti briga ako to podelim i to je iskreno postalo jedno od najboljih sećanja na moj dan venčanja i za moju porodicu”, rekla je. “Volimo da prepričavamo priču i sada kada je gotova možemo da se osvrnemo i samo nasmešimo.”

Nastavila je: “Život je prekratak i stvarno sam želela da moj dan venčanja bude opušten i stvarno zabavan. Mislim da je to bio jedan od najboljih načina na koji je mogao da počne da održava tu temu.” (Kurir.rs/Telegraf/A.G.)