UŠTEĐEVINA, DVA STANA, KUĆA… Njemu će pripasti svo BOGATSTVO LEPE LUKIĆ! Napisala testament, ali postoji JEDAN USLOV

Showbizz

UŠTEĐEVINA, DVA STANA, KUĆA… Njemu će pripasti svo BOGATSTVO LEPE LUKIĆ! Napisala testament, ali postoji JEDAN USLOV

Lepa Lukić napisala je testament i odredila je kome će pripasti svo bogatstvo koje je stekla tokom svoje zavidne karijere. Pevačica će dva stana, kuću, svu pokretnu imovinu u vidu novca i nakita, ostaviti bratancu Radisavu, a u testamentu je navela samo jedan uslov koji mora da ispuni.

– Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat – rekla je Lepa Lukić.

– Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka – ispričala je Lepa.

– Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: “Mjauuu”, ja je pitam: “Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?” Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama – istakla je pevačica.

Podsetimo, ona je jednom prilikom ispričala i zbog čega nije imala svoju biološku decu.

– Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim – rekla je Lepa jednom prilikom.

– Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. Njima pomažem uvek i kupujem im šta god im treba – objasnila je ona tom prilikom za Svet. (Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.)