(VIDEO) PSIHOLOŠKINJA POMAHNITALA OD LJUBOMORE OŠIŠALA KOLEGINICU SVOG MUŽA NASRED ULICE: Presrela je, pa je ZASKOČILA, žrtva sve snimila

Ispovijesti

(VIDEO) PSIHOLOŠKINJA POMAHNITALA OD LJUBOMORE OŠIŠALA KOLEGINICU SVOG MUŽA NASRED ULICE: Presrela je, pa je ZASKOČILA, žrtva sve snimila

Psiholozi služe tome da nam pomognu da prevaziđemo razne životne teškoće. Međutim, Peruanka Frančeska Vera Vargas nije uspela da prevaziđe svoju emotivnu ili intimnu prirodu. Medicinsku radnicu je do te mere obuzela ljubomora da je jednog dana na ulici makazama ošišala Rozmeri Gambou, mladu devojku koju je optužila za otimanje njenog muža!

Gamboa je incident snimila mobilnim telefonom i objavila na društvenim mrežama, a javila je i da joj je pobesnela Varas pretila da će je ubiti. Snimak sukoba je odmah stigao u lokalne medije, koji su pojasnili da se napad dogodio 11. decembra na ulicama San Borja.

Varas je tog dana presrela pomoćnicu svog supruga Karlosa Alanaija, u čijoj advokatskoj kancelariji radi Gamboa, a pred kamerama televizijskog programa “Amor i Fuego” rekla da se nimalo ne kaje. Nazvala je Gambou odgovornom za njene bračne probleme i, između ostalog, rekla i ovo:

 

– Moj sin danas ima tri godine, a imao je samo šest meseci kada sam prvi put posumnjala da je ova studentkinja prava ljubavnica mog muža. Osim toga, ismevala je moje telo na internetu.

Tokom napada na Gambou Vargas je rekla da želi da je oslobodi svake želje da se meša u tuđe porodice. U međuvremenu, Gamboa je negirala da je posetila krevet svog šefa, a istovremeno je Alanai u pismu medijima potvrdio:

– Nikada nisam bio u romantičnoj vezi sa saradnicom. (Kurir.rs/Net.hr/A.G.)