MARIJA ŠERIFOVIĆ NOVOM OBJAVOM POKAZALA KOLIKO JOJ JE SIN PROMENIO ŽIVOT: Naslednik je učinio ispunjenom i srećnom (FOTO)

Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ NOVOM OBJAVOM POKAZALA KOLIKO JOJ JE SIN PROMENIO ŽIVOT: Naslednik je učinio ispunjenom i srećnom (FOTO)

Marija Šerifović nedavno je postala majka, a radost, sreću i ispunjenje uopšte ne krije. Pevačica je pre nekoliko dana objavila pesmu koju je posvetila svom sinu pod nazivom “Dolazi ljubav”, a sada je otkrila i da je Mario složio čitavu slagalicu njenog života.

Na svom Instagram profilu objavila je stori na kojem se nalaze četiri delića puzli, koji je spajaju u jednu kocku. Pevačica je ovim jasno stavila do znanja da je njen sin ispunio svaki deo njenog života, da je ispunio svaku prazninu, kao i da je ona potpuno srećna i ispunjena.

Podsetimo, dečak Mario rođen je na klinici u Los Anđelesu početkom decembra 2023. godine. Marija u tajnosti drži informaciju ko je otac, ali i ko je žena koja je rodila njeno dete. Ipak, o odnosu sa surogat majkom je rešila da progovori, kada je istakla da su imale veoma blizak odnos.

– To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede… – rekla je Marija. Kurir.rs