Otac puškom u*io tri mala sina, njihova tijela su pronađena u dvorištu…

Region

Otac puškom u*io tri mala sina, njihova tijela su pronađena u dvorištu…

Otac Chad Doerman iz Ohia je puškom ubio svoja tri mala sina od 7, 4 i 3 godine starosti. Tužitelj je ovo nazvao “najmučnijim i najstrašnijim zločinom” koji je ikada vidio. Iako njegov otac vjeruje da je samo “pukao” i da je to rezultat trenutnog ludila, činjenice ukazuju na to da je Doerman planirao ovaj stravični zločin mjesecima. Nažalost, prošlog četvrtka je izvršio svoj plan, koristeći pušku sličnu onoj koja se koristi za pogubljenja, pucajući u svoju djecu. Ovaj užasni čin se dogodio samo tri dana prije Dana očeva.

Keith Doerman, otac Chad Doermana, 59, izjavio je za WCPO da ne može objasniti zašto je njegov sin počinio ovaj užasan zločin nad svojim unucima, starim 7, 4 i 3 godine. Iako je zbunjen, Keith Doerman sumnja da je njegov sin jednostavno “pukao” i da je to bio trenutni slom koji je doveo do ovog zločina.

“Ne znam je li to bilo zbog financijskih problema, psihičkog stanja ili veze s poslom. Ne znam”, rekao je Keith Doerman o mogućim uzrocima koji su doveli do ovog sloma. “Ne mogu razgovarati s njim.”

Detektivi iz ureda šerifa okruga Clermont priopćili su javnosti da je 15. lipnja oko 16:15 sati policija primila uznemirujući poziv na broj 911 od nepoznate žene koja je vrištala da su “njene bebe upucane”. Samo tri minute kasnije, u 16:18 sati, dobili su još jedan poziv od vozača koji je prolazio kroz blok 1900 Laurel Lindel Road u Monroe Townshipu. Vozač je vidio maloljetnicu kako trči cestom i govori da je “njen otac ubio sve”.

Kada su policajci stigli na mjesto zločina, zatekli su Chad Doermana kako sjedi na stepenicama ispred kuće, a kasnije su u dvorištu pronađena tijela njegovih sinova.

Unatoč naporima policajaca da im spase život, djeca su preminula od zadobivenih ozljeda na licu mjesta. Policija je također pronašla 34-godišnju majku dječaka izvan kuće s prostrijelnim ranama na ruci. Hvala Bogu, njen život nije u opasnosti. Chad Doerman, 32-godišnjak, optužen je za tri teška ubojstva svojih sinova čija imena još nisu objavljena.

Na sudskom ročištu održanom u petak, sudac općinskog suda okruga Clermont, Jason Nagel, odredio je jamčevinu u iznosu od 20 milijuna dolara za Chad Doermana. Tužitelj Mark Tekulve nazvao je ovaj zločin “najmučnijim i najstrašnijim zločinom” koji je ikada vidio.

“Ovo je daleko najodvratniji, najstrašniji zločin koji sam ikada vidio”, izjavio je Tekulve prema izvješću WLOX-a. “Mogu samo zamisliti strah koji su ti dječaci osjećali dok ih je njihov otac, njihov zaštitnik, ubijao. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da ovaj optuženik više nikada ne vidi svjetlo dana.”

Pomolimo se za ranjenu majku koja je pretrpjela ovaj neopisivi gubitak. Neka joj Bog pruži snagu da se nosi s ovim teškim trenucima te da pronađe mir u Njegovoj ljubavi. titox.net