(VIDEO) VRISKA, ČUPANJE, ZAPOMAGANJE: Zatekla muža kako troši pare na LJUBAVNICU i nastala je takva tuča da se ceo tržni centar tresao

Zanimljivosti

(VIDEO) VRISKA, ČUPANJE, ZAPOMAGANJE: Zatekla muža kako troši pare na LJUBAVNICU i nastala je takva tuča da se ceo tržni centar tresao

Vriska, rvanje, čupanje, zapomaganje. Upravo se tim rečima može opisati ono što se dogodilo 20. decembra u meksičkom tržnom centru Galerías Metepec, u jednom od hodnika ispred zaprepašćenih građana. Kako prenose tamošnji mediji, sukob dveju žena isprovocirala je bračna preljuba, te je svedocima incidenta bilo potrebno čak nekoliko minuta da zaustave krvoproliće.

Fizički obračun započela je supruga koja je zatekla svog muža kako troši božićni bonus na ljubavnicu, a što su potvrdili i svedoci koji su naveli da je muškarac svoju dragu bezuspešno uveravao da je potpuno pogrešno protumačila situaciju.

“To mi je koleginica s posla, samo sam pristao da joj pravim društvo u obilasku prodavnica, moj božićni bonus i dalje se nalazi na mom računu”, uveravao je besnu gospođu, ali potpuno uzalud jer mu je odvratila kako već neko vreme zna da je vara.

“Čekaj, ti misliš da sam toliko glupa? Dobro, da vidim. Gde je ti novac? Hajde, donesi ga”, vikala je supruga i pritom čupala suparnicu za kosu, nesrećnicu koja je toliko zapomagala da je dojurilo i osbezbeđenje tržnog centra.

Deo incidenta građani su zabeležili mobilnim telefonima, ali zasad se mogu videti samo fotografije koje su osvanula na društvenoj mreži X. (Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)