SADA UŽIVA, A NEKADA NIJE BILO TAKO! Dragana Mirković o životu u Beču: Otišla sam u stan od 50 KVADRATA! Šok detalji

Showbizz

SADA UŽIVA, A NEKADA NIJE BILO TAKO! Dragana Mirković o životu u Beču: Otišla sam u stan od 50 KVADRATA! Šok detalji

Dragana Mirković, u dvadesetoj emisiji “Rame uz rame sa Draganom”, koji se emituje subotom i nedeljom 20 sati na Kurir televiziji, ispričala je kako je izgledao život u Beču. Čuvena folk diva već godinama živi u Austriji, a u prestonici ove zemlje uživa sa divnom porodicom. Ipak, ni jedna početak nije bio lak, pa tako ni ovaj.

– Počela sam život ispočetka iz jedne divne kuće iz Beograda u stan od 50 kvadrata u Beču. Nije mi smetalo, jer ja znam šta je ljubav. Ne mogu vam reći da mi je bilo lako bez obzira što je Beč jako blizu i što sam dolazila često, ogromna je to promena. Znala sam i da plačem. – iskrena je bila Dragana, a šta joj je najteže palo saznaćete u večerašnjoj emisiji koja se emituje u 20 časova na Kurir televiziji.

Novi zabavni format Kurir televizije “Rame uz rame sa Draganom” emituje se svake subote i nedelje od 20 časova. Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara. Zbog smrtnog slučaja u porodici Dragane Mirković, koncerti koji su bili zakazani za 29. i 30. decembar pomereni su za 16. i 17. februar 2024. godine. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. kurir.rs