BRUTALAN SUKOB U ŠIMANOVCIMA! Dejan Dragojević sasuo Nenadu Aleksiću Ša sve u lice, reper POLUDEO: Ti ćeš moje ime da skrnaviš…

Showbizz

BRUTALAN SUKOB U ŠIMANOVCIMA! Dejan Dragojević sasuo Nenadu Aleksiću Ša sve u lice, reper POLUDEO: Ti ćeš moje ime da skrnaviš…

Tokom “Elitovizije” došlo je do brutalnog sukoba između učesnika Nenada Aleksića Ša i pobednika “Zadruge 5”, Dejana Dragojevića, koji je bio u ulozi žirija. Dragojević je jasno istakao da mu se ne dopada odnos koji reper gradi sa partnerkom Mionom Jovanović, što je Nenada žestoko uvredilo.

– Vanja, trebalo bi više da pričaš. Žana, ti mi se ranije nisi dopadala, odnosno tvoje učešće, ali sada si dobra. Ša, ti si stvarno okej, ali imaš toliko godina i svaki tvoj ljubavni izbor je mlađi dvadeset godina od tebe. Miona je u ”Zadruzi 3” bila u senci Mime iz Pukovca. Ove godine si ostavila verenika, ušla u rijaliti – rekao je Dejan.

– Tvoje mišljenje je glupo, nije validno – kazao je Ša.

– Znam da si sujetan, ne možeš da podneseš neke stvari koje su istina. Pisao si Tari dok si bio sa Vanjom. Što si stariji, to si gori. Oženiš se posle tri nedelje veze, juriš klinke koje su mlađe dvadeset godina. Ti si jogurt na Suncu – kazao je Dejan.

– Ti si duboko nesrećan. Skakao si u bazen, a meni sad nešto govoriš – kazao je Ša.

– Ja tebe komentarišem, jer si ti ove učesnik, a ja u sam u žiriju – kazao je Dejan.

– Šta si ti uradio? Ko si ti? Zvanje koje ti je? Ti ćeš moje ime da skrnaviš. Smešan si, misliš da si dobar komentator – rekao je Ša. Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.