Znala je da sam oženjen dok smo bili u vezi: Ljubavnik Tanje Savić iznio užasne detalje švaleracije, poznati je pjevač i svi ga znate! (Foto)

Showbizz

Znala je da sam oženjen dok smo bili u vezi: Ljubavnik Tanje Savić iznio užasne detalje švaleracije, poznati je pjevač i svi ga znate! (Foto)

Bivši dečko Tanje Savić, kako su svojevremeno prenosili mediji, dok se zabavljao sa pjevačicom izvjesni period bio je u braku. Pjevačica je navodno dvije godine bila u vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, međutim kako se piše, pjevačica je imala saznanja da je on oženjen, te se iz tog razloga na ovu temu nije oglašavala javno.

Da se ove romanse prisjetimo navela nas je proslava koju je pjevač Emir Habibović nedavno upriličio povodom krštenja djeteta, a na kojoj se među brojnim estradnim zvanicama našao i bivši dečko Tanje Savić.

Prema pisanju časopisa “Svet”, popularna pjevačica izostala je sa pomenute proslave, najvjerovatnije iz razloga da se ne bi srela oči u oči sa prošlošću koju želi da zaboravi, a poznato je da je bila ludo zaljubljena u Bađija, te da joj tada nije smetalo čak ni to što je oženjen.

– Tanja je od početka znala da sam oženjen i nikada od mene nije tražila da se razvedem. Možda joj je bilo jasno da to nikada ne bih učinio. Naša veza nije imala nikakvu budućnost. Nisam joj ulivao lažnu nadu, niti davao lažna obećanja.

– Gotovo sve vrijeme koje smo proveli zajedno, bio sam u alkoholisanom stanju, tako da se mnogih stvari i ne sjećam. Ono malo vremena koliko sam bio trijezan, grizla me je savjest. Bilo mi je žao Tanje. Nisam joj posvećivao dovoljno pažnje, ne sjećam se da sam joj išta pružio – ispričao je bivši dečko Tanje Savić svojevremeno i istakao da je on stavio tačku na tu vezu jer nije bilo smisla da mladu i perspektivnu djevojku zadržava pored sebe.

On je, kako piše “Svet”, bio zahvalan Tanji što mu nije pravila scene, niti tražila da je izvodi i kupuje joj poklone, a kada se sve saznalo njegova supruga se čak javno našalila rekavši da “njenog muža ima dovoljno za obe”. Sa druge strane, pjevačici se nikako nije dopalo što je Bađi sve ispričao za novine, bila je jako razočarana, a po svemu sudeći od tada ne želi ni da ga sretne.

Podsjetimo, Tanja i Bađi su se upoznali dok se pjevačica takmičila u „Zvezdama Granda“. Ubrzo nakon upoznavanja uplovili su u ljubavnu romansu koja je trajala dvije godine, a raskid se dogodio kada je Tanja započela vezu sa Darkom Filipovićem.

U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije željela da otkrije njegov indetitet. (ekskluziva.ba)