Devojka nađena mrtva u napuštenoj crkvi, tragala za duhovima u ukletoj kući? Traga se za njenim prijateljem…

Region

Devojka nađena mrtva u napuštenoj crkvi, tragala za duhovima u ukletoj kući? Traga se za njenim prijateljem…

Telo devojke (22) iz Francuske pronađeno je tokom vikenda u napuštenoj crkvi u severnoj Italiji, a policija veruje da je možda tragala za ukletom kućom za koju se veruje da ima duhove. Mlada Francuskinja Auriane Natali Lejn je rekla članovima porodice o svojim planovima pre nego što je otišla iz sela u blizini Liona u kojem je živela, rekao je portparol policije u gradu La Sale u okrugu Dolina Aoste.

Policija veruje da je žrtva možda pokušala da izvede TikTok izazov, dodajući da bi njena smrt mogla biti povezana sa takmičenjem lova na duhove koje se igra u Francuskoj na društvenim mrežama.

Druge radne teorije su da je to bilo “ubistvo po pristanku” ili žrtvovanje, ili pokušaj da se izvede šala na društvenim mrežama u napuštenoj crkvi.Policija i dalje traga za mladićem koji je viđen sa njom. U toj oblasti postoje i još dva slučaja nestalih osoba za koje policija kaže da bi mogli biti povezani.

Prema rečima portparola policije, žrtva i njen prijatelj viđeni su u području obučeni “kao vampiri”. Svedok sa kojim je policija razgovarala kaže da je mlada žena bila bleda i mršava, a muškarac je imao tamnu kosu i maslinastu kožu. Svedok je policijskim istražiteljima rekao da je izgledala kao “hodajući leš”.

Devojka je izbodena i iskrvarila je na smrt, saopštio je mrtvozornik. Sumnja se da je izbodena nožem za kampovanje. Takođe je imala i dve rane od vatrenog oružja u vrat i jednu u stomak za koje policija kaže da su možda naneti nakon što je umrla. Nešto krvi je sastrugano sa poda i uklonjeno sa mesta zločina, rekla je policija za CNN. Nije bilo znakova borbe, kaže policija.

Policija kaže da je u blizini njenog tela pronašla paket ružičastog sleza i neke namirnice kupljene u lokalnoj prodavnici, a ona je nosila bež helanke i duks ispod dugog tamnog kaputa. Žena kod sebe nije imala dokumenta ni mobilni telefon kada je lokalni stanovnik otkrio njeno telo u raspadanju, kaže policija.

Tužilac Manlio D’Ambrozi rekao je lokalnim medijima da istražuju i prisustvo kombija bordo boje koji je primećen na snimcima nadzora u blizini napuštene crkve prošle nedelje. (Telegraf.rs)