“DOK SAM DOBIJALA BATINE, MISLILA SAM DA ME VOLI” Goca Tržan o stravičnom nasilju: Prvo je bilo koškanje, pa davljenje…

Showbizz

“DOK SAM DOBIJALA BATINE, MISLILA SAM DA ME VOLI” Goca Tržan o stravičnom nasilju: Prvo je bilo koškanje, pa davljenje…

Goca Tržan priznala je javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo prije mnogo godina. Goca Tržan, poznata pjevačica, javno je priznala da je nekada varala svog tadašnjeg partnera, naglašavajući da se to dogodilo prije mnogo godina.

Govoreći o svojim pjesmama, Goca je istakla da se ne može svesti na jednu pjesmu, jer mnoge od njih sadrže različite dijelove njenog života, posebno one koje su povezane sa ljubavnim iskustvima i emotivnim izazovima.

– Ne mogu sebe da svedem na jednu pjesmu. U mnogo pjesama je ugrađeno mnogo dijelova mog života. Znaš? Dijelova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pjesmu i album “Zagrli” raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! Istina je, varala sam partnera. (smeh) To je to… Bila sam djevojka, igrala sam se – izjavila je Goca za “Blic”.

Uvek krajnje iskrena, prvačica nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nežnost koje je ponela iz roditeljskog doma nešto najvrednije čime može da se pohvali.

– Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živeli su u jednoj sobici kod tetka-Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase. Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živela do 18. godine, ispričala je svojevremeno jedna od najpopularnijih pevačica na pop-sceni.

Svojevremeno je ispričala kako je imala problema sa zlostavljačem.

– Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu, kaže Goca aludirajući na Ivana Marinkovića. Tuga, neverica i bol nisu mogle da nadjačaju ljubav, makar ono osećanje za koje je Goca mislila da je ljubav.

– Posle prvog udaraca sam se borila, onda sam otišla, a potom sam se vratila. To je isprva bilo koškanje, unošenje u facu i onda davljenje. Nije ni bilo jutra pošto nisam spavala. Bilo je strašno, to je bila ozbiljna patologija. U nekim trenucima nas je ta agresija spajala na neki način, misliš da je to ljubav, a izvinjava ti se da više nikada to ne bi uradio, priča Goca i dodaje:

– Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli. U stvari, mislila sam da će me zavoleti ako ga promenim. Ali onda sam shvatila da nijedna žena neće uspeti da promeni muškarca – rekla je Goca za “Kutak.net”. (eks.ba)