Arkanov Tjelohranitelj Tvrdi Da Je Arkan Živ: ‘Gdje Je Slika Leša?’ Znam Gdje Se Nalazi

Showbizz

Arkanov Tjelohranitelj Tvrdi Da Je Arkan Živ: ‘Gdje Je Slika Leša?’ Znam Gdje Se Nalazi

Srpski kriminalac, ratni zločinac i ratni profiter Željko Ražnatović Arkan u Srbiji uživa status legende, a oko njegovog lika i dan danas se vrte raznorazne priče i anegdote. Dio tih kuloarskih priča, u kojima su često i neizostavni dio srpske pjevačice i srpska estrada otkrio je Miloš Petković Dafina, čuveni Arkanov tjelohranitelj i nekadašnji pripadnik njegove Srpske dobrovoljačke garde.

Naime, on je uvjeren da je Arkan “i dalje živ”. Osim toga, tvrdi i da se mnogo kriminalaca posvađalo s prijateljima zbog pjevačica.

Bez dlake na jeziku Dafina je ispričao za Kurir pojedine stvari o srpskoj estradi, ali i o tome gdje se, prema njegovom mišljenju, nalazi danas Arkan.“Pozajmio sam detektor metala i na dubini od dva i pol metra na Arkanovom grobu ne detektira nikakav metal. Išao sam kod ljudi koji prave te spomenike i tamo sam probao i tamo registrira metal. Pređem na drugi grob i tu se registrira metal.

Ja i dalje tvrdim da Arkan nije ubijen. Pa nemoguće da bi ga sahranili bez ičega. Nemoguće”, tvrdi Dafina. On napominje i kako je uvjeren da je “Arkan sada sigurno debeo jer ne kreće se kao nekad”.

“Sumnjam da je u Južnoj Americi. Mislim da sad svi pričaju da je Arkan na Cipru kako bi se skrenulo s Južne Amerike. Pola jedinice vjeruje da je on živ, pola jedinice misli da je ubijen. I gdje je slika Arkanovog leša? Pitao sam čak druga iz službe i ni oni nemaju. Hrvatska obavještajna služba bi dala milijun samo da mogu zaviriti ispod ploče da vide je li tu Arkan”, zaključio je tjelohranitelj ratnog zločinca. (goldy.pro)