Nikad nije bio srećniji! Haris progovorio o novoj djevojci

Nikad nije bio srećniji! Haris progovorio o novoj djevojci

U medijima je nedavno odjeknula vest da je nova devojka Harisa Džinovića uslikana sa legendarnim pevačem u jednom beogradskom restoranu dok su razmenjivali nežnosti. Kako se tek pre nekoliko meseci razveo od kreatorke i dugogodišnje supruge Meline, ova vest je mnoge iznenadila.

Pevač je govoreći o krahu braka nekoliko puta isticao da je krivac za razvod upravo njegova bivša supruga jer je pronašla novu ljubav.

Bilo je turbulentno u danima koji su za nama, a čak je u jednom trenutku i policija morala da reaguje između bivših supružnika. Ali život ide dalje…

Nova devojka Harisa Džinovića je mnogo mlađa?

U to veruje i muzička zvezda koji je, kako je istakao u najnovijem intervjuu, nikad srećniji, a svi su se zapitali da li je razlog tome nova devojka Harisa Džinovića. Sa osmehom na licu, on je dao odričan odgovor na pitanje da li postoji neka dama koja mu je vratila veru u ljubav, ističući da neće kriti kada do toga dođe.

Nemam novu devojku, da imam, bila bi večeras sa mnom ovde – izjavio je Haris i time stavio tačku na razne spekulacije koje su se pojavile. Dotakao se i bivše žene, otkrivši da je preboleo razvod te da je spreman za novu ljubav kad god se ona bude dogodila, a kako je istakao, o Melini više neće govoriti javno jer za to nema razlog. gloria.rs

 

Share this content:

You May Have Missed