Ćerka Željka Mitrovića otvorila garažu, pa pokazala svoje “bebe”: Samo na jednom snimku je nekoliko miliona

Ćerka Željka Mitrovića otvorila garažu, pa pokazala svoje “bebe”: Samo na jednom snimku je nekoliko miliona

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, pokazala je luksuzni vozni park svog oca. Ona je objavila video na svom Instagramu kako šeta njihovom garažom u vili na Dedinju, pa usnimila i skupocene automobile koje koštaju nekoliko stotina hiljada evra.

Inače, ova auta je Željko Mitrović izložio i u Šimanovcima pred početak “Zadruge 7 Elite”, prenosi Blic. Podsetimo, Željko je nedavno objavio fotografiju sa svoja dva zeta, Ilijom i Šonom, na društvenim mrežama.

Poznato je da su mlađe ćerke Željka Mitrovića, Andrea i Kristina, odavno pokazale javno svoje izabranike, te je neretko slučaj da su zajedno na svim proslavama porodice. To je bio slučaj i ovog puta, povodom rođendana Milice Mitrović, te su se najbliži okupili na Azurnoj obali, a Željko je odlučio da ovekoveči momenat i sa partnerima svojih ćerki.

Željko je podelio fotografiju na svom Instagramu sa svoja dva zeta, a s obzirom da su obojica iz različitih država, Mitrović je dodao opis šaljivog karaktera.

– Jedan zet mi Rus a drugi Amerikanac, Srbija kao i obično između!

Inače, mlađa ćerka Željka i Milice Mitrović, Andrea, već neko vreme je u vezi sa doktorom Šonom Parnetom, kojeg Mitrovići obožavaju. Ona je, inače, već duže u ljubavi sa dečkom Šonom, rodom iz Prinstona, koji je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Dok je Ukrajinac Ilija verenik njihove starije naslednice Kristine, jedan od najmlađih milijardera na svetu. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

Kristinin budući suprug ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. (Telegraf.rs)

Share this content:

You May Have Missed