KO JE KRIV? Kamion se zakucao u motociklistu, a snimak nezgode pokrenuo je burnu raspravu

KO JE KRIV? Kamion se zakucao u motociklistu, a snimak nezgode pokrenuo je burnu raspravu

Na društvenim mrežama kruži snimak sudara motocikliste i kamiona, koji je izazvao burnu raspravu. Korisnici ne mogu da se dogovore ko je kriv za incident, a možda vi možete da im pomognete. Na početku, vidimo da motociklista pozdravlja “kolegu”, a potom prolazi pored žutog kamiona.

Očigledno nije očekivao da će s leve strane naići drugi teretnjak i silovito ga baciti na asfalt. Vlasnik dvotočkaša nije imao potpuni pregled situacije, a po zapomaganju zaključujemo da je povređen. Deo korisnika društvenih mreža krivi motociklistu, a navode se sledeći argumenti:

@flaminio.amado.fays

NUNCA ME LO IMAGINÉ #paraTi #motovlog #tiktok #baikers🔥🏍️ #viralvideo🔥 #zontes #vivir #feliz #accidente #choque #vida #moto @señor Biter

♬ sonido original – flaminio.amado.fays

* preticao je s desne strane;

* nije se zaustavio zbog pešaka;

* prvi kamion je ukočio i tako ukazao da nailazi drugo vozilo.

S druge strane, postoje oni koji krive vozača belog kamiona, prenosi Lakalle Blu Radio.

“Na uglu nema znaka za zaustavljanje, tako da prednost pripada motociklisti. Žuti kamion nije dao migavac za skretanje udesno, pa dvotočkaš može slobodno da prođe”, smatra jedan od učesnika rasprave.

Pojedinci su istražili raskrsnicu na Gugl Mapama i utvrdili na postoji znak “stop”, čime žele da ukažu da je vozač kamiona kriv.

Šta vi mislite? Ko je napravio grešku i izazvao incident, napišite nam u komentarima. (Telegraf.rs)

 

Share this content:

You May Have Missed