POZVALA DRUGARICU DA JOJ BUDE DEVERUŠA, A ONA NIJE NI DOŠLA NA VENČANJE: Evo koja ISTINA se krije iza cele priče

POZVALA DRUGARICU DA JOJ BUDE DEVERUŠA, A ONA NIJE NI DOŠLA NA VENČANJE: Evo koja ISTINA se krije iza cele priče

Bez obzira koliko ste bliski sa svojim prijateljima, uvek postoje trenuci kada oni rade stvari koje vas nerviraju. Moždu su otkazali sastanak na kafi u poslednjem trenutku ili nisu prihvatili vaš savet za vezu iako znate da je to u njihovom najboljem interesu. Ali problemi jedne žene sa najboljom prijateljicom prevazilaze sitne nesuglasice – jer kako je jedna devojka otkrila, o njoj drugarica iza leđa priča već godinu dana.

Žena je objasnila da je izabrana za deverušu na predstojećem venčanju svoje prijateljice, ali dok je nedavno isprobavala haljine, našla je poruke na mladom telefonu koje su je šokirale.

U objavi na Reditu, deveruša je tvrdila da je videla poruke kada je mlada – kojoj je u svojoj objavi dala lažno ime Šeli – zamolila da koristi telefon za fotografisanje venčanica koje je poslala njihovoj drugoj prijateljici, Gabi, koja je takođe bila jedna od deveruša.

Kada je žena otvorila aplikaciju za kameru, stiglo je obaveštenje od Gabi i ona je slučajno kliknula na njega – otkrivajući njihovu istoriju ćaskanja. Na njoj je videla sliku sa sopstvenog Instagrama, a zatim poruke od Šeli i Gabi kako se rugaju njenom izboru odeće.

Poruke su se samo pogoršavale kako je žena dalje listala prepisku.

“Priznajem, radoznalost me je obuzela pa sam potražila svoje ime u ćaskanju. Našla sam nekoliko slika koje sam postavila ja, moj dečko ili mama. Ismevali su način na koji pričam, na način koji imam frizuru ali i na način koji jedem, a koliko sam mogla da vidim, ogovaranje je trajalo je najmanje godinu dana”, napisala je ona.

Deveruša je bila uništena onim što je videla i na kraju je samo otišla.

“Bio sam u suzama. Kao neko koga su maltretirali u srednjoj školi, to me je samo vratilo u staro doba. Stavila sam telefon u Šelinu tašnu i odnela ga drugoj zaposlenoj, rekavši joj da kaže Šeli da moram da idem. Tada sam se odvezla kući i dugo plakala“, dodala je ona.

Kada je stigla kući, Šeli joj je poslala poruku da pita zašto je otišla, a žena je ispričala sve o porukama koje je videla. Ali umesto da pokuša da opravda svoje postupke ili čak da se izvini, mlada je bila besna na nju što je prošla kroz njene privatne poruke.

“Napala me je što sam listala njene privatne poruke i rekla da se to mene ne tiče. Takođe mi je rekla da nisam trebalo da izađem iz prodavnice a da ništa ne kažem. Rekla sam da ne želim da pravim scenu, ali sam takođe znala da ne mogla da glumim da sam srećna zbog nje”, objasnila je žena pa dodala:

“Šeli mi je rekla da su poruke bile ‘samo zezanje’ i očigledno me voli jer ću joj biti deveruša. Dodala je da sam samo povređena jer sam odabrala da pročitam sve te poruke. Kasnije je Gabi pozvala da mi kaže da upala u Šelinu privatnost i da je ona ta koja je bila uvređena, jer sam otišla.”

Međutim, komentatori objave bili su čvrsto na strani žene. Mnogi su joj rekli da bi “odustali od venčanja da su na njenom mestu, ali su rekli da je na kraju to ipak njen izbor.

Jedna osoba je napisala: “Da sam na tvom mestu, mislim da bih odustala da prisustvujem venčanju. Jedno je ismevati nekoga jednom u šali, ali izgleda kao da su ti to uradili gomilu puta.. I ne izgleda da je bilo bez veze. Da sam na tvom mestu, ne bih se osećala loše da pregledam te poruke, dala ti je svoj telefon i čini se da je sudbina iskoristila priliku da ti ih otkrije.”

Druga je dodala: “Kako bi ružne poruke koje traju godinu dana samo šala? Jasno je da su te žene zle devojke i nasilnici koji su previše kukavice da bi vam išta rekli u lice. Jednostavno bih otišla iz njihovih života da sam na tvom mestu.”

Kasnije je sama autorka objave otkrila da je uradila upravo ono kako su je i drugi savetovali – odustala od venčanja i prijateljstva. (Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)

Share this content:

You May Have Missed