Ceca zasjenila i kćerku i snajku na Anastasijinom vjenčanju: Obukla haljinu koja sve otkriva (foto)

Ceca zasjenila i kćerku i snajku na Anastasijinom vjenčanju: Obukla haljinu koja sve otkriva (foto)

Folk diva Ceca Ražnatović u poslednje vreme ima mnogo razloga za radost i sreću, a sve te razloge je i proslavila kako dolikuje. Prvo je slavila prvi rođendan svog unuka Krstana, a potom i dolazak na svet njegovog brata Isaija. A, juče je posebno bila radosna jer se njena ćerka Anastasija u njihovom porodičnom domu i pred matičarem venčala s fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Stajling Cece Ražnatović za tu priliku bio je, kao što se i očekivalo poseban. Anastasija je, kao i uvek bila prelepa i izdvajala se od svih dama prisutnih na venčanju, međutim, svi oni koji su bili prisutni slažu se da je Ceca pretila da zaseni čak i nju.

Folk diva se na ćerkinom venčanju pojavila u kratkoj cvetnoj haljinici koja bi na nekom drugom otkrila sve nesavršenosti kojih Ceca nema, jer nikada bolje nije izgledala. Ona je pre dve godine bila u Turskoj, gde je na jednoj klinici remodelovala telo, a od tada veoma vodi računa kako o ishrani, tako i o fizičkoj aktivnosti, pa kako vreme odmiče izgleda sve bolje.

Iako Ceca nije objavljivala fotografije i snimke sa ćerkinog venčanja, to je učinila Anastasija koja je objavila snimak na kome se vidi kako baca bidermajer. Jedna od kandidatkinja za hvatanje istog bila je i Ceca, ali je on ipak dospeo u ruke Bogdaninoj baki, što je sve veoma nasmejalo.

Venčanju Anastasije i Nemanje prisustvovala je i snajka Bogdana koja se nedavno porodila, a njen izgled je, takođe sve veoma iznenadio. Veljkova supruga je na venčanje došla u uskoj zelenoj haljini na bretele, a svi su se složili da je skoro pa nemoguće da žena posle tri porođaja izgleda tako savršeno. AUTOR: SVET FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Share this content:

You May Have Missed