NEDELJAMA MJAUKAO, VLASNICI MU SE RUGALI! Kada su saznali ko je iza zida više im nije bilo smešno

NEDELJAMA MJAUKAO, VLASNICI MU SE RUGALI! Kada su saznali ko je iza zida više im nije bilo smešno

Životinje često znaju da nas iznenade, nasmeju do suza, svi se sećamo urnebesnog snimka papagaja koji je zapretio vlasniku, ali i da nas zahvaljujući istančanim čulima upozore na određene stvari. Bitno je samo nekada ih poslušati i obratiti pažnju na njihovo neobično ponašanje.

Vlasnici mačka po imenu Sumo, nisu želeli da slušaju njegova čula, pa su mu se nedeljama smejali jer je stajao ispred zida i majaukao, a kada su saznali zašto je to uradio više im nije bilo svejedno. Njegovi vlasnici su mu se rugali, smatrajući da je jednostavno šašav. Ali s obzirom na to da nije prestajao, odlučili su da pogledaju o čemu se radi. Otkrili su da je mačak upozoravao na prisustvo miševa u kući.

“Nedelja smo mu se semjali, jer neprestano gleda u zid u svoje ‘nevidljive zidne demone’ sve do dana kad smo otkrili ko je iza tog zida. Dali smo mu dodatne poslastice, da se izvinimo zato što smo ga loše tretirali u poslednje vreme”, napisala je njegova vlasnica i dodala kako je u celoj situaciji bilo prilično zbunjujuće to što njihova druga mačka nije pokazala ni najmanji interes za problematični zid. IZVOR: TIKTOK/RAZZLE.READS (MONDO/A.K.)

Share this content:

You May Have Missed