MEDVED UPADA U KUĆE I KRADE: Ovaj video zapalio je internet, svi mediji bruje o tome, a zbog ovoga je u komšiluku dobio i nadimak

Zanimljivosti

MEDVED UPADA U KUĆE I KRADE: Ovaj video zapalio je internet, svi mediji bruje o tome, a zbog ovoga je u komšiluku dobio i nadimak

Na internetu je ovih dana postao viralan snimak medveda koji “upada” u stanove i kuće.

Kako prenosi “Nju Jork Tajms”, medved je uočen, u Los Anđelesu, kako obilazi kuće u komšiluku, ne želeći ništa sem hrane. Tako je nedavno, tačnije prošlog petka, u naselju Monrovija, uhvaćen kako kako nonšalantno izlazi iz jedne kuće noseći sa sobom, ni manje ni više nego “Oreo” keks, zbog čega je, u pomenutom komšiluku, dobio istoimeni nadimak.

“Bila sam preplašena na smrt. Bio je tako blizu. Ovo se nikada ranije nije desilo,” rekla je komšinica Vina za “ABC”.

 

Doduše, ovo nije Vinin prvi susret sa medvedom. Pre izvesnog vremena, medved je provalio u njen automobil i pokupio namirnice koje je prethodno kupila u marketu. Takođe je, prošle godine, imala sličnu situaciju kada se medved ušunjao u njenu garažu i iz frižidera ukrao čokoladnu tortu. Iako nema konkretnog dokaza, postoji sumnja da je sve krađe izveo isti meda.

“Veoma mi je zastrašujuća pomisao da ostavim otvoren prozor ili vrata, jer mislim da će se pojaviti niotkuda. Zaista sam u redu sa tim da on lunja okolo, ne smeta mi, ali nije mi ni prijatna pomisao da može samo da gurne vrata i uđe,” požalila se Vini.

Neki od komšija se pitaju da li je moguće da se medved prelocira negde drugo, a da ga pritom niko ne povredi, dok drugi nisu u stresu uopšte jer smatraju da sve što on hoće jeste malo poslastica.

“On dolazi svaki ponedeljak. Obiđe komšiluk, prevne po koju kantu i malo rovari u nadi da će naći hranu. Skroz je bezopasan,” rekao je komšija Ričard i dodao da, pošto Oreo ne pokazuje nikakve znake agresije, niko od komšija , još uvek, nije podneo prijavu zvaničnicima za divlje životinje. (Kurir.rs/NyPost/J.M.)