OŽENIO SE MUSLIMANKOM KOJA NIJE SKIDALA HIDŽAB: Prve bračne noći se slomio, bajka se pretvorila u noćnu moru!

OŽENIO SE MUSLIMANKOM KOJA NIJE SKIDALA HIDŽAB: Prve bračne noći se slomio, bajka se pretvorila u noćnu moru!

Ceo svet bruji o 26-godišnjim mladencima iz Indonezije. Najlepša bajka pretvorila se u noćnu moru i to samo 12 dana nakon venčanja. A.K. je prošle godine upoznao svoju sadašnju suprugu, Adindu Kanzu. Oboje su istakli da je to bila ljubav na prvi pogled. Bili su u vezi godinu dana i odmah odlučili da stupe u brak. Ipak, niko nije slutio šta će se dogoditi prve bračne noći.

Ainda je tokom cele njihove veze nosila tradicionalni muslimanski hidžab koji joj je prekrivao celo lice. A.K. je to pohvalio, ističući da je nošenje hidžaba smatrao znakom njene odanosti islamu. Adinda je mužu, tadašnjem vereniku, otkrila da nema porodicu, zbog čega je venčanje obavljeno u njegovom porodičnom domu.

Sve je teklo u najboljem redu. Par se venčao 12. aprila, ali A.K. je postao sumnjičav nekoliko dana kasnije. Primetio je da njegova supruga odbija intimnost, a Andida je govorila da je u menstrualnom ciklusu ili da se ne oseća dobro. Potom mu je bilo neobično što Andida ne skida hidžab. Nosila ga je sve vreme kod kuće, a onda je 12 dana nakon venčanja pronašao adresu gde je živela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli kumparan (@kumparancom)

Tamo je zatekao njene roditelje. Prilično iznenađen, odlučio je da razgovara sa njima, a onda je saznao gorku istinu – Andida je zapravo muškarac. Andidini roditelji su istakli da nisu ni znali da je “njihov sin u vezi, a kamoli da je oženjen”. Policija je saopštila da se Adinda ponašala kao žena i da je oduvek imala ženski glas:

“Ako pogledate njihove fotografije sa venčanja, Adinda izgleda baš kao prava žena. Ima i nežan glas i ton, tako da uopšte nije bilo sumnje da je žena”, rekli su u policiji.

Andida, odnosno muškarac koji se pretvarao da je žensko, sada je uhapšen. Suočava se sa optužbama za prevare zbog kojih bi mogao da ostane u zatvoru do četiri godine. Otkrio je da je motiv obmane novac, kao i da se nije samo pretvarao da je žena, već je takođe i zavodio žene. IZVOR: TIK TOK/ELTAM93/TAYLOR.WEIKEL

Share this content:

You May Have Missed