SEĆATE LI SE ČOVEKA KOJI JE VARAO ŽENU S NJENIM OCEM? Porodična drama dobila takav ŠOK OBRT da je afera s TASTOM pala u DRUGI PLAN

Ispovijesti

SEĆATE LI SE ČOVEKA KOJI JE VARAO ŽENU S NJENIM OCEM? Porodična drama dobila takav ŠOK OBRT da je afera s TASTOM pala u DRUGI PLAN

Sećate li se Hunina Virgilija, mladića kog je ceo svet upoznao pre otprilike šest meseci zahvaljujući tome što je imao ljubavnu aferu s tastom iza leđa svoje supruge? E, pa, čini se da je napokon odlučio da “izađe iz ormara” jer se neki dan fotografisao s jednim brazilskim gej porno glumcem i pritom najavio da će zainteresovani uskoro moći da vide kako su se zabavili.

Time je završena priča o njegovoj seksualnosti, te je sada kristalno jasno da je sve donedavno lagao javnost, a možda i samog sebe. Podsetimo, krajem novembra 2023, Kamila Oliveira, 25-godišnja devojka iz Brazila, našla se u centru nepamćene medijske oluje kad je na Fejsbuku objavila da je suprug vara s njenim ocem!

Da dvojica muškaraca održavaju ljubavno-seksualni odnos iza njenih leđa, Kamila je shvatila nakon što je iz puke radoznalosti zavirila u očev mobilni telefon i pronašla niz intimnih prepiski i snimaka. Šokirana devojka sve je to potom objavila na Fejsbuku, a njena porodična drama ubrzo se pretvorila pravi u medijski cirkus.

Nekoliko dana potom Virgilio je pokušao da objasni šta je dovelo do toga da je pao u zagrljaj Edielsona Oliveire, čoveka čijom se ćerkom oženio, te je ispred novinara pokušao sebe da prikaže kao žrtvu. Vezu s tastom opisao je toksičnom te je izjavio da mu se davao jer se bojao za svoj život.

“Vrtelo mi se u glavi od njegovih neprestanih pretnji. Kada mi ne bi govorio da će me ubiti, govorio mi je da će nekoga poslati da me ubije. Pretio mi je takođe i da će mi oduzeti sina i sve to zajedno je jako uticalo na stanje mog uma”, rekao je tada Virgilio.

“Morao sam da igram njegovu igru kako bih skupio protiv njega dokaze. Istina će kad-tad isplivati na videlo i ceo Brazil će shvatiti šta se dogodilo, odnosno, šta je radio s mojim životom”, dodao je tome pa tasta nazvao monstrumom.

Pritom je negirao da je gej, ali sada je savršeno jasno da seks s tastom ipak nije bio jednostrani užitak. (Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)