Veljko Ražnatović strahuje za trećeg sina! Problemi su se pojavili kada se najmanje nadao (VIDEO)

Veljko Ražnatović strahuje za trećeg sina! Problemi su se pojavili kada se najmanje nadao (VIDEO)

Treći sin Veljka Ražnatovića prošlog meseca stigao je na svet, čime je obradovao ponosne roditelje, ali i bake i deke, tetke i stričeve. Mališan, koji je dobio ime Isaija, doneo je novu, drugačiju radost u kuću Ražnatovića. Vila u Ljutice Bogdana ali i u dom u Titelu odišu nekom novom energijom a Cecin naslednik otkrio je da se kod njega javila i neka vrsta strepnje.

Zapravo, bokser je na Instagramu podelio snimak novopečenog oca koji konstantno bdi nad bebom, sa kojim se vrlo verovatno poistivetio. Za početak, sledi video silaska niz stepenice sa detetom u rukama gde se pregršt misli ponosnom oci vrzma po glavi a sve se manje više tiču toga da ne padne i dete ne ispusti.

Sledeći kadar tiče se brige oko toga da li će pas povrediti dete, dok na trećem otac stalno proverava da li beba diše.

Ovaj video slatko je zasmejao Veljkove fanove, od kojih su se neki prepoznali a bilo je i onih koji su se vodili idejom da u svakoj šali ima istine, te su se zapitali kako je moguće da nakon dva sina sportista ima iste strahove sa kojim se očevi suočavaju na početku roditeljskog puta.

Istina je da je nova beba novi izazov a niko ne sumnja da će treći sin Veljka Ražnatovića i Bogdane vrlo brzo pronaći način kako da izmami roditeljima osmeh i odagna sve imaginarne strahove. Story.rs ATA Images

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Celebrity News (@celebrity.new_s)

 

Share this content:

You May Have Missed