Poslednji snimak u*ijene Ankice, koja je radila u Grandu nastao je pre nekoliko dana: Oglasile se i komšije…

Poslednji snimak u*ijene Ankice, koja je radila u Grandu nastao je pre nekoliko dana: Oglasile se i komšije…

Policija je juče ujutru, 2. juna, u stanu u beogradskom naselju Rakovica, zatekla telo žene A.D. za koju se sumnja da je ubijena, saznaje “Telegraf.rs”.

Lekari Hitne pomoći, nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

Kako “Telegraf.rs” saznaje, muškarac srednjih godina došao je u policiju i izjavio da je u stanu u Rakovici presudio svojoj ženi.

Kako su komšije ubijene A.D. rekle, bračni par je desetak godina živeo u stanu u Rakovici sa dvoje dece i ništa nije odavalo utisak da može doći do ovakvog zločina.

Za supruga ubijene žene govorili su da je uvek bio miran i povučen, te da su svi ostali u šoku nakon tragedije, prenosi Grand.

Snimak koji je nastao samo nekoliko dana pre njenog ubistva, možete pogledati ovde.

Podsetimo, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Inače, ubijena A.D. bila je šnajderka, radila je u Grand produkciji, a pre samo nekoliko dana učestvovala je u pripremema za polufinale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Tada nasmejana i raspoložena pomogala je mladim pevačima oko stajlinga.

Bila je jedna od omiljenih zaposlenih u produkciji “Granda”.

– Ankicu ćemo pamtiti kao veselu, nasmejanu i uvek dobro raspoloženu koleginicu koja je svima izlazila u susret. Porodici iskreno saučešće – napisali su iz Granda. (Telegraf.rs)

Share this content:

You May Have Missed