Karleuša objavila svoju nikad viđenu fotografiju iz djetinjstva: Svi misle da je na njoj njena kćerka Atina, a ne ona (foto)

Karleuša objavila svoju nikad viđenu fotografiju iz djetinjstva: Svi misle da je na njoj njena kćerka Atina, a ne ona (foto)

Popo diva Jelena Karleuša objavila je na Instagramu svoju fotografiju iz detinjstva koja je sve oduševila. Jelena Karleuša kao mala bila je preslatka i veoma je ličila na svoju majku Divnu. Međutim, na pomenutoj fotografiji pevačica nije s majkom, već s ocem Draganom, koji se od Divne razveo kada je Jelena imala samo šest godina.

– Oca pamtim kao ženskaroša. Razveli su se jer sam ga ja sa šest godina uhvatila u prevari na Adi, gde ima splav i gde je ,,petljao” s nekom devojkom. To mi se nije svidelo. Uvek sam bila mamina ćerka. Kada sam ga uhvatila, čekala sam da me dovede kući, gde sam sa vrata progovorila.

– Ponavljao je: ,,Nisam te prevario!”, ali mama je istakla da tako nešto dete ne može da izmisli. Razvod je bio neminovan. Dragan se na mene nije naljutio zbog toga. Brzo njega prođe, niti je to bila njegova prva avantura. Oni su se razveli, ali smo godinama nastavili da živimo u istom stanu.

I kada se Dragan odselio iz stana nastavio je da brine o ćerki, a, takođe ostao je i u sjajnim odnosima s bivšom suprugom Divnom, iako se posle razvoda ponovo oženio i dobio dva sina.

– Moj tata i ja – napisala je Jelena u opisu fotografije s ocem, a mnogi bi pomislili da je na slici njena starija ćerka Atina, a ne ona.

– Da je bilo do mog oca nikada se ne bih bavila ovim poslom. Nikada me nije razumeo, nikada nije podržavao to što radim. Ipak, hvala mu i na tome. Mojoj mami je bilo više nego jasno da ne može da me spreči u nameri da postanem pevačica. Verovala je u mene kada je bilo najteže – rekla je Jelena jednom prilikom u intervjuu koji je dala za Story. AUTOR: SVET FOTO: INSTAGRAM

Share this content:

You May Have Missed