DALA IM DA ZOBAJU ZRNEVLJE: Srbi urnisali mladu, svatovi ostali GLADNI, zapanjeno gledali u tanjir, ovo je bio vrhunac BAHATOSTI

DALA IM DA ZOBAJU ZRNEVLJE: Srbi urnisali mladu, svatovi ostali GLADNI, zapanjeno gledali u tanjir, ovo je bio vrhunac BAHATOSTI

Sezona svadbi je uveliko počela, a pored dobrog veselja na ovim proslavama zagarantovana je i dobra hrana. Ipak, nije uvek tako. Svedoci tome su i gosti sa svabe influenserke Sem Katler, koja je svojim bahatim pravilima šokirala sve. Ona je podelila jelovnik sa svadbe, koji je šokirao njene pratioce, a ni Srbi joj nisu ostali dužni.

Sem se inače ističe promovisanjem mode i zdravog načina života, a nedavno je sa svojim izabranikom stupila u brak, a sa svojim pratiocima je podelila detalje sa svog glamuroznog venčanja. Svadba je obuhvatala predivnu venčanicu, besprekornu dekoraciju i pažljivo planiran svaki detalj, predstavljalo je jedan od najznačajnijih trenutaka u njenom životu.

Iako je poznato da nijedna svadba ne prolazi bez bogate trpeze, kod Sem to nije bio slučaj. Na iznenađenje mnogih gostiju i onih koji su pogledali snimak njenog venčanja, jelovnik je bio neuobičajeno skroman i drugačiji od svega na šta smo navikli.

Pošto njen način života zahteva posebnu pažnju prema ishrani, tako se i sama mlada odlučila da postupi na dan svog venčanja.

“Ovo je hrana koju sam jela kao mlada, s fokusom na zdravu ishranu bez mlečnih proizvoda i glutena”, napisala je Sem uz video snimak na TikToku. Kako je objasnila, dan je započela proteinskim smutijem, dok joj je kuma ponudila malo svoje salate sa žitaricama.

@thefitfatale

WHAT I ATE ON MY #WEDDINGDAY as a #glutenfree & #dairyfree health focused #bride 🤍 #weddingtiktok #fitbride #healthyliving #wieiad #whatiate

♬ This Will Be (An Everlasting Love) – Natalie Cole

“Tokom priprema, imali smo veliki tanjir sa svežim povrćem”, objasnila je Sem, dodajući da se nakon ceremonije počastila školjkama i specijalitetom od avokada. Gosti su prvo uživali u salati, zatim su im poslužene kuglice leda s limunom, a nakon toga je usledio losos sa povrćem. Ono što je izazvalo najviše iznenađenja bili su sitni paketići tableta protiv nadutosti koji su se nalazili na svakom stolu.

Naravno, bilo je i slatkiša, ali bez šećera. Kada je reč o svadbenoj torti, bila je čokoladna i bez glutena, mlečnih proizvoda i šećera. Što se tiče pića, Sem je popila nekoliko čašica skupocenog šampanjca i to je bilo sve. Svatovi ostali gladni, zbunjeno gledali u prazne tanjire Nakon objave videa, većina komentara bila je iznenađena i pomalo negativna:

“Ne mogu da verujem da neko živi na ovaj način. Da sam bila prisutna na tom venčanju, sigurno bih ostala gladna i svratila do Meka”

“Je li ovo zaista stvarno? Kažite da je reč o simulaciji”

“Zar nije mogla da preskoči samo jedan dan?” – samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Videi su brzo postali viralni, a nisu joj ostali dužni ni korisnici mreža iz Srbije, koji su istakli da na srpskoj svadbi gosti ne bi ostali gladni. (Kurir.rs/I.M.)

Share this content:

You May Have Missed