NASRED ULICE POČELA DA SE SKIDA: Žena ostala samo u DONJEM VEŠU, a onda je uradila OVO i svi su zanemeli (VIDEO)

NASRED ULICE POČELA DA SE SKIDA: Žena ostala samo u DONJEM VEŠU, a onda je uradila OVO i svi su zanemeli (VIDEO)

Modeling je strast koja pomera granice, a poslednjih godina videli smo da dame svih oblika tela mogu biti na naslovnim stranama. Više ne postoji barijera niti starosna granica. Keti Džekobs je primer da se i sa 60 godina može izgledati zavodljivo i da isijavamo samopouzdanjem. Ova glumica i model je tiha patnja i mlađim muškarcima.

Jedan njen video posebno je privukao pažnje, a radnja se odvijala nasred ulice. Naime, ona je zavodljivo šetala u crnoj pripijenoj haljini, ispod koje su se oslikavale obline. Prišao joj je mladić i nakon jednog njegovog pitanja, ona je počela da se skida. Prolaznici su nemo gledali u kadrove koji im se odvijaju pred očima. Keti je ostala u crvenom donjem vešu, a onda je usledio pravi spektakl.

Za one koji nisu upućen u svet modelinga, ovaj mladić je poznati fotograf Henri Himenez Kerboks koji već godinama sarađuje sa poznatim i manje poznatim lepoticama i stvara fantasične kadrove.

U jednom trenutku Henri je Keti stavio krila, poput onih koje nose Viktorijini anđeli. Keti je zavodljivo šetala u visokim potpeticama i minijaturnom vešu, muškarci nisu mogli da skinu pogled sa nje. Svi su je slikali aparatima i gledali u njeno fantastično telo, a ona im se ponosno osmehivala. (Kurir.rs/M.J)

@henryjimenezkerbox

@Kathy Jacobs wanted to do it again and she ATE Makeup by @emily harper Wings by @Las Alas de Andrómeda

♬ Material Girl – Madonna

Share this content:

You May Have Missed