RENOVIRALI SU STARU KUĆU, A ONO ŠTO SU NAŠLI ISPOD ĐAKUZIJA IZAZIVA JEZU: Usledilo je ŠOK otkriće iz prošlosti (VIDEO)

RENOVIRALI SU STARU KUĆU, A ONO ŠTO SU NAŠLI ISPOD ĐAKUZIJA IZAZIVA JEZU: Usledilo je ŠOK otkriće iz prošlosti (VIDEO)

Kupovina nove kuće ili stana sa sobom donosi brojne izazove, međutim, uvek se kao po pravilu dese neke nepredviđene situacije. Sa njima se susreo i bračni par iz Mičigena kada je 2020. godine kupio novu nekretninu.

Bili su svesni da joj je potrebno renoviranje, međutim, nisu ni slutili da će naići i na jedno veliko iznenađenje. Hejli Gilmartin i njen suprug Trevor uklanjali su stari đakuzi u svom domu u jezeru Huron, kada su otkrili misterioznu, vodom ispunjenu komoru šest metara ispod površine. Veruje se da je komora, koja se povezuje sa jezerom preko cevi zapravo tunel iz doba prohibicije, koji je verovatno služio kao tajna ruta za šverc alkohola preko granice.

Hejli je rekla za Newsweek da je kuća “u stilu 1970-ih” i da su oduvek planirali da uklone đakuzi koji je bio u dnevnoj sobi. Par je rekao da su znali da bi to bio poduhvat da se ukloni, ali otkrivanje “stvari nalik šahtu” ispod đakuzija promenilo je sve što je par znao o kući.

“Naša kuća ima oko metar betona između svakog sprata”, rekla je Hejli.

Supružnici prvobitno nisu bili oduševljeni otkrićem jer su ga u početku smatrali uznemirujućim.

„Mislim da će svako ko pronađe rupu ispod svoje kuće u mrklom mraku, smatrati da je sablasna. Ali to je super čista voda i ništa ludo nije pronađeno u vodi. Nakon što smo skupili dovoljno hrabrosti da vidimo da li je bezbedno da se upustimo u rupu, otkrili smo još jednu prostoriju. Ronili smo u reku i pronašli njen drugi kraj, a to je ogroman tunel“, rekla je Hejli.

Ona je takođe objasnila kako je ‘nemoguće’ ispumpati vodu iz sobe misterija jer ona ‘još uvek dobija vodu iz jezera Huron i reka sa kojima je povezana.’ (Kurir.rs/M.J)

@hayleyg099

Took out the Jacuzzi in the house we purchased 4 years ago and found a manhole to a room that goes 20ft under the house. Of course Trevor wanted to get in and swim around. Ended up finding another passage with a bolted wooden wall infront if it. To be continued when the water gets warmer #creepy #mystery #houseproject #hiddenroom #gopro #history #secret

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Share this content:

You May Have Missed