ON je Editin dečko za koga tvrdi da je bio s Karleušom: Oženjen je, bogat, živi u Dubajiu i s njom je već 4 godine

ON je Editin dečko za koga tvrdi da je bio s Karleušom: Oženjen je, bogat, živi u Dubajiu i s njom je već 4 godine

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje Edita Aradinović već četiri godine u vezi je sa dečkom koji je oženjen i ima i decu. Dečko Edite Aradinović je navodno onaj momak za koga je Edita pre dvadesetak dana tvrdila da je i Jelena Karleuša u vezi sa njim.

Naime, Edita njega svima predstavlja kao dečka iako zna da je oženjen i da ima decu.

– Istina je da su njih dvoje u vezi već četiri godine ali se stalno svađaju, raskidaju i mire se. On ne živi u Beogradu već u Dubaiju i ima ženu i decu. To Editi ne smeta niti to javno pominje.

Jelena Karleuša se navodno sa tim dečkom upoznala u Dubaiju i to na njegovo insistiranje:

– On je želeo da se njih dvoje upoznaju, ona se u početku dvoumila pa je na kraju ipak pristala. Čak se i slikala pored njegovog automobila, ima tih slika kod nje na mrežama, a da li su nešto imali to znaju samo njih dvoje – priča otkriva izvor.

Međutim, u nekom trenutku su se Edita i Jelena mimoišle na putu za Dubai a kada se vratila Aradinovićeva je sasula drvlje i kamenje na Karleušu da je bila sa njenim oženjenim dečkom. U ratu koji su vodile na društvenim mrežama Karleuša je samo jednom pomenula tog momka ali nijednom direktno nije odgovorila na Editine prozivke. Aradinovićeva nije odustajala od tvrdnje da je JK bila sa njenim oženjenim dečkom.

I dok je Edita pre samo dvadesetak dana sa JK vodila rat na društvenim mrežama sada je okrenula ploču. Gostujući u emisiji Ami G šou ona je rekla da ne želi da komentariše sve što se dešavalo u prethodnom vremenskom periodu vezano za prevaru. I sve tvrdnje koje je iznosila na račun JK. Kako se već neko vreme nije oglašavala ona je dodala i da je ostala bez pristupa društvenim mrežama. Zbog toga što naglo reaguje i u stanju je da napiše svašta Edita je sve lozinke predala drugima:

– Ja nemam pristup više ni jednoj društvenoj mreži tako da ko mi tamo piše, treba da zna da ja ne mogu da pročitam ništa jer sam sve predala svom timu – izjavila je Edita gostujući kod Ognjena Amidžića.

Ona je takođe dodala i to da je doživela jednu jako lepu stvar:

– Doživela sam da me dečko iznenadi i da dođe samo na tri sata avionom da me vidi i da prevali toliki put – ispričala je Edita baš u trenutku dok je Karleuša kačila slike iz Dubaija. Ako ste mislili da ste u turskim serijama videli sve, izgleda da ipak niste, naša turska serija Jelene Karleuše i Edite Aradinović izgleda da traje još uvek a šta je tu istina i ko je bio sa kim to ipak znaju samo njih dve. Ono što je jedino činjenica, to je, da je momak oko koga je nastala potpuna gungula vrlo zgodan, mlad, bogat i lep ali da već ima ženu i decu. AUTOR: SVET IZVOR: SCANDAL!

Share this content:

You May Have Missed