Duško Tošić uslikan u provodu s Karleušinom dvojnicom: Više ne krije s kim se viđa (foto)

Duško Tošić uslikan u provodu s Karleušinom dvojnicom: Više ne krije s kim se viđa (foto)

Fudbalski menadžer Duško Tošić trenutno je u Beogradu, a letnje veče iskoristio je za provod na nastupu Milice Pavlović.

Duško Tošić na nastupu Milice Pavlović uživao je u većem društvu, a pored njega je sve vreme sedela nepoznata plavuša s jedne strane i nepoznata crnka s druge strane, dok je pored njega đuskala druga plavuša.

S obzirom na to da je njegov razvod od Jelene Karleuše u toku mnogi su ostali iznenađeni što se pojavio baš na nastupu njene drugarice i to još u ženskom društvu. Duško Tošić na nastupu Milice Pavlović u društvu Jelenine dvojnice

Mnogi su primetili da je dama koja je igrala pored Duška veoma slična Jeleni, te su se zapitali da li je ona možda nova Tošićeva izabranica. Međutim, Jelenin još uvek zakoniti suprug ničim nije davao do znanja da između njega i bilo koje devojke koja je bila s njim u društvu ima bilo šta više od prijateljstva.

Milica Pavlović bila je iznenađena kada je čula da je Duško na njenom nastupu.

– Jel tu? Super, drago mi je. Pitanje je da li ću ga ja videti od bliceva. Uglavnom vidim, sigurno ću mu mahnuti i javiti mu se i on će meni. Verujte mi, imamo mi mnogo zanimljivijih tema od od toga da pričamo gde je, šta radi i sa kojom ženom. Ne, ne… – rekla je Milica.

Nedavno se u medijima pojavila Jelenina prepiska sa Duškovim advokatom u kome se ona dotiče i njegovih izlazaka.

– Dobar dan! Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da “radi” kako kaže, “radi” po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem – pisala je Jelena AUTOR: SVET FOTO: ATA IMAGES

Share this content:

You May Have Missed