SEDENJE NA KAUČU 100 DINARA, ODLAZAK U WC… Pustila sam ćerku da se igra kod drugarice, a onda mi je njena majka poslala CENOVNIK

SEDENJE NA KAUČU 100 DINARA, ODLAZAK U WC… Pustila sam ćerku da se igra kod drugarice, a onda mi je njena majka poslala CENOVNIK

Da su se vremena promenila, nije nikakva novina, ali da li smo svesni do koje granice do može da ide?

Naime, na društvenoj mreži Tik Tok veliku buru izazvao je video snimak u kojem jedna majka objašnjava, navodno, novo pravilo kod “pidžama žurke” vaše dece. Ova majka, i korisnica pod nazivom @Shay.Nanigas87, rekla je da roditeljima drugara njene dece, takoreći, naplaćuje svaki boravak u njihovoj kući i to na sledeći način.

Kako je objasnila u videu, sve što drugo dete tj. drugar ili drugarica njene ćerke pojedu i popiju ili potroše od igračaka, ona naplati roditeljima. Suma je, kako je rekla, simbolična, a uz nju prilaže i ručno pisan “fiskalni račun”, u kom obrazložava cenu.

“Hvala što ste pustili vašu ćerku da se igra kod nas. Molim vas da učestvujete i vi, tako što ćete podeliti troškove sa nama,” objasnila je Šej nakon čega je priložila i spisak, na kom se nalazi sve što je potrošeno od krede, sosića do polomljene igračke, i pritom istakla da trošak iznosi 15 dolara (1620 dinara).

@shay.nanigans87

Replying to @Hannah Burmeister charging for playdates #Unconventional

♬ original sound – Shay.nanigans87

Kao što je i bilo za očekivati, mnogi u komentarima su osuli paljubu po njoj.

“Žao mi je tvoje ćerke. Zbog tebe neće imati prijatelje”, napisao je jedan od pratilaca.

“Joooj, pa jel ćeš propasti za 15 dolara?”, dodao je drugi.

“Bože, kakva škrtica”, zaključio je treći.

Međutim, novim idejama ovde nije kraj. Ova moderna mama smislila je još jedan način uštede, pa je dečije sokiće i sapun zamenila jeftinijom varijantom, a u sobu za igru unela je stari kauč i to sve, kako kaže, da bi izašla drugim roditeljima u susret i izbegla naplatu.

Šta vi mislite? (Kurir.rs/J.M.)

Share this content:

You May Have Missed