ŠOK-BOMBA FILIPA CARA ZA SAM KRAJ “ELITE”: U poslednjoj nedjelji će se dogoditi NEZAPAMĆENI haos, na ovo niste spremni!

ŠOK-BOMBA FILIPA CARA ZA SAM KRAJ “ELITE”: U poslednjoj nedjelji će se dogoditi NEZAPAMĆENI haos, na ovo niste spremni!

Sinoćnu emisiju “Pretres nedelje” obeležilo je priznanje Uroša Rajačića da je bio intiman s Jelenom Marinković, koja u “Eliti” boravi sa surpugom Ivanom Marinkovićem. Uroš je kompletnu istinu izneo uživo u programu, pa obelodanio detalje iz zatvora, kao i ceduljicu na kojoj mu je Jelena priznala osećanja. Ona mu je poručila da ga jako želi i da ne može da kontroliše privlačnost koju oseća.

Ivan je odlučio da stavi tačku na svoj brak, te je momentalno skinuo burmu, a potom počeo da iznosi prljav veš o zakonitoj supruzi Jeleni, koja ga je javno prevarila i namagarčila pred milionima gledalaca.

Ova afera uzdrmala je kompletnu javnost, a popularni rijaliti-igrač i bivši zadrugar Filip Car nije ostao imun, pa se oglasio i putem Instagram profila predvideo nove prevare u “Eliti”. Naravno, sve je okrenuo na šalu, a njegovo zapažanje izazvalo je burne reakcije na pomenutoj društvenoj mreži:

U “Eliti” je krenulo naopako, samo da u ovih nekoliko dana Anđelo ne prevari Đedovića ili Anita Miću jer će onda stvarno biti rusvaj – napisao je Filip Car na Instagramu.

Podsetimo, Rajačić je sinoć obelodanio skandalozne detalje akcije koju je imao s udatom Jelenom u zatvoru, na osnovu čega je Car pomislio da ovo neće biti poslednja preljuba u “Eliti”:

Bilo je tog maženja i hvatanja ovde gde je ona mene grebala malo i bilo je tog dodira. Posle toga smo seli da pričamo o tome gde mi je ona rekla da se negde zaljubila i da hoće da se vidimo napolju. Bilo je na tiću da možemo da se viđamo i da bi videla s njim šta i kako, pričali smo malo o tome i to je to što je bilo u zatvoru. Posle zatvora se nastavilo to s čokoladicama, onda je ona meni posle kucala na prozor, ja sam rekao kako sam se osetio. Ne zaljubljujem se tek tako, moram da osetim neku emociju. Nastavio sam posle s tim flertom – rekao je Rajačić. AUTOR: REPUBLIKA/M. I.

Share this content:

You May Have Missed