“NADLEŽNI, KAZNITE OLOŠE ZA ZLOSTAVLJANJE!” Jelena Karleuša uputila javni apel, UZNEMIRUJUĆI snimak kruži internetom!

“NADLEŽNI, KAZNITE OLOŠE ZA ZLOSTAVLJANJE!” Jelena Karleuša uputila javni apel, UZNEMIRUJUĆI snimak kruži internetom!

Jelena Karleuša hitno se oglasila nakon snimka koi kruži drušvenim mrežama, a koji je uznemirio javnost širom Srbije.

U pitanju je zlostavljanje životinje životinje u Vrnjačkoj Banji. Naime, na snimku se jasno vidi kako grupa ljudi maltretira magare koje su vezali uzdama i tuku ga i to nasred centra popularnog turističkog mesta.

Karleuša je apelovala na nadležne službe da s mesta reaguju i izmučlenu životinju sklone na sigurno, a nasilnike strtogo kazne.

– Pozivam nadležne u Vrnjačkoj Banji da odmah prepoznaju ove ološe sa snimka i kazne ih zbog zlostavljanja životinje, a životinju sklone na bezbedno! Znači, načelnik, gradonačelnik, redom… Odmah reakcija i obaveštenje za javnost o rezultatima – poručila je besno Jelena koja je inače veliki pobornik i borac za zaštitu životinja.

– Ne govorite za sebe da ste neko ko voli životinje ako jedete meso ubijenih životinja. Onda vi zapravo ne volite životinje, zar ne? Onda slobodno pojedite i svog psa ili svoju macku, jer koja je razlika? Živo biće je živo biće, svako zaslužuje da živi i svako može biti pojeden. Stvar je ukusa, želuca, svesti, ljudskosti, milosti, stava… Ako volite životinje, u svakoj ubijenoj treba da vidite svog psa kog je neko ubio, odrao, isekao na komade i ispekao i shvatićete poentu – zaključila je Karleuša. kurir.rs

Share this content:

You May Have Missed