POZNATI GLUMAC UMRO VJERENICI NA RUKAMA NAKON ŠTO JE PRETUČEN U RESTORANU: Jezivi snimak, okrenuo leđa, a onda ga KRVNIČKI NAPALI

POZNATI GLUMAC UMRO VJERENICI NA RUKAMA NAKON ŠTO JE PRETUČEN U RESTORANU: Jezivi snimak, okrenuo leđa, a onda ga KRVNIČKI NAPALI

Poznati turski glumac i muzičar Umut Emre Ajtekin preminuo je verenici na rukama nakon što je pretučen u jednom restoranu u Istanbulu!

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Hajretina Ostašija i Džejhuna Tusdžununa koji su nogama i rukama 4. februara naneli Ajtekinu povrede od kojih je na mestu preminuo.

Na snimku nadzornih kamera vidi se da su Ajtekin i njegova verenica došli u restoran brze hrane oko 5.30 sati i seli za sto blizu optuženih koji su već jeli. Takođe se vidi da je nakon nekog vremena došlo do razgovora između Ajtekina i dvojice muškaraca.

Ajtekin je malo kasnije otišao do pulta da uzme hranu, međutim, Ostaši se iznenada zatrčao i udario ga u glavu. Muzičar je pao nakon čega su obojica optuženih nastavili da ga udaraju nogama i rukama. Verenica je pokušala da ih razdvoji, međutim, Ajtekin je već zadobio kobni udarac.

Ostaši je tužiocima rekao da ga je muzičar vređao za stolom i da ga je udario jer je bio isprovociran. Tusdžun takođe tvrdi da ga je Ajtekin psovao.

Žrtvu, koja je pala na zemlju, udario sam između leđa i ramena tri ili četiri puta jer sam mislio da ima pištolj kod sebe. Psovao mi je majku i zato sam ga udario – rekao je na saslušanju.

Verenica nastradalog muzičara, Sandra Marija Magdelana Zepin, navela je u tužilaštvu da su tokom prethodnog dana i večeri pili alkohol na različitim mestima i da su 4. februara oko 5.30 došli u restoran da jedu. Zepin je naglasila da je primetila dvojicu krupnih muškaraca za susednim stolom i da joj je Tusdžun dobacivao kad je Ajtekin otišao u toalet.

Hajde da pronađemo drugi sto – predložila je vereniku kad se vratio iz toaleta i objasnila mu šta se dogodilo.

Ajtekin je potom prišao optuženima da porazgovaraju, međutim, kako je Zepin izjavila, nije bilo teških reči.

Nešto su rekli jedan drugom kad je Umet otišao po hranu. Nisam razumela šta gu pričali. Onda je Ostaši prišao Umutu sa leđa i snažno ga udario u glavu. Nastavili su da ga tuku na zemlji. Nisam mogla da ih zaustavim – rekla je Zepin.

Tužilac za napadače traži doživotnu kaznu zatvora. kurir.rs

Share this content:

You May Have Missed