Jovana Jeremić trudna sa Draganom Stankovićem? Voditeljka iznenadila lijepim vijestima, osmijehom sve rekla

Jovana Jeremić trudna sa Draganom Stankovićem? Voditeljka iznenadila lijepim vijestima, osmijehom sve rekla

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, uživa u strastvenoj ljubavnoj vezi sa privrednikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara. Jovana je sada sve iznenadila time da će ona i Dragan možda dobiti dete, te će se voditeljka po drugi put ostvariti u ulozi majke.

Ovo je kuća najbogatije zadrugarke: Izgleda kao HOTEL SA 5 ZVJEZDICA, na samoj obali mora je – zavirite u unutrašnjost Gostujući u jednom podkastu, Jovana je dala nagoveštaj da je trudna, ona je ostala misteriozna, ali sudeći po njenom osmehu, mnogi se već raduju lepim vestima.

Osećam da ću imati lične promene u pozitivnom smislu. Možda sam trudna, ne znam, sada sam u toj fazi da još uvek ne znam. Možda sam trudna, ovo ti je ekskluziva – rekla je Jovana u emisiji “Pričaonica Sanje Ćulibrk”.

Podsetimo, Jovana sa “kraljem hleba i kiflica” priželjkuje i dete, a Telegrafu je jednom prilikom otkrila i da bi volela naslednika. Da je sigurna u svojoj želji, dokazuje i to što je već odlučila kako će se zvati njeno drugo dete.

Suđeno mi je još jedno dete i biće muško. Moj zaštitni znak je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla, jer je osećam u duši, a i sanjala sam ga nekoliko puta. Trudila sam se da ne ulazim u grehove koji mi nisu potrebni. Sin će se zvati Vasilej po uzoru i u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom, jer me čuva veo život – rekla je Jovana nedavno za Telegraf (Telegraf.rs)

Share this content:

You May Have Missed