“Pijan vodi djecu na bazen i priča im da sam LUDA ZBOG SVOJIH TUMORA”: Jeziva ispovijest žene koja na silu živi sa mužem

“Pijan vodi djecu na bazen i priča im da sam LUDA ZBOG SVOJIH TUMORA”: Jeziva ispovijest žene koja na silu živi sa mužem

Mila Nađ (32) iz Novog Sada je majka četvoro dece od osam, šest, pet i tri godine koja je svoj problem o razvodu braka podelila sa javnošću. Već dve godine pokušava da se razvede od muža, sa kojim i dalje živi, jer je, kako tvrdi, stan kupila od svojih para, a on ne želi da se iseli, već da joj ga oduzme.

Mila se sada ponovo oglasila na instagramu i navela da joj namerno uništava stvari.

Sledeće ročište za imovinu je 17.9. Uspeo je da produži još dva meseca pre početka suđenja. Stan u kom živimo je kupljen mojim novcem i to niko ne može da ospori. On ne želi da mi da ni polovinu, a kamoli da vrati ceo stan, ali uzdam se da ćemo to rešiti na sudu, ali opet to su godine – napisala je na svom Instagramu.

Kako tvrdi, njen suprug zajedno sa majkom uništava imovinu i skuplja smeće.

On, zajedno sa majkom mu dragom, uništava imovinu. Ne popravlja stvari, ne vodi računa o higijeni, ima opsesivno kompulzivni poremećaj, skuplja smeće koje naziva umetnošću. Nije sposoban sopstveni veš da skloni u ormar, nego čeka mamu da mu složi. Peru dečiji veš sa njegovim radnim odelom i smrdljivim čarapama. Kad nemaju praška za veš i omekšivača peru bez toga. Spasi Bože, – napisala je.
Kako dalje kaže, on u alkoholisanom stanju decu vodi na kupališta i okreće ih protiv nje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mila Nađ (@mila_nadj)

U alkoholisanom stanju vodi decu na kupališta i to je prijavljeno Centru za socijalni rad. Uči decu pesmicu “Volimo mamu sa svim njenim bolestima”, misleći na moje tumore zbog kojih tvrdi da se ponašam kao da sam luda. U stanju je da odvede decu u Centar za socijalni rad i MUP i da ih tera da prijave mamu kako ih muči – dodala je ona.

Ja sam velika “nemajka” i navodno loša domaćica

Reći ću vam samo da nije nabio 140 kilograma od mamine kuhinje. Ona ne zna da kuva. Prženice joj zagore, a i sredini budu žive. Više puta je umeo da spali hranu, zatim slika i lažno me optuži da teram decu da jedu zagorelo – napisala je Mila.

Svaki put kad javno objavim ovu “lepotu” u kojoj živim, posledice su jezive. Nekada su lažne prijave u policiji, nekada pretnje da će mi oduzeti sobu u kojoj živim, nekada vređanja da sam “nemajka”. Ja sam njega pokupila sa ulice kad ga je majka izbacila na ulicu, jer je lenj i nije hteo da se zaposli. Sada glume ljubav. U stvari, stvari su mnogo ozbiljnije. Oni su upleteni u ko zna šta i ko zna kome su šta obećali, pa se tresu oko imovine kao da je njihova – napisala je Mila.

Podsetimo, Mila je nedavno iznela detalje priče gde je muž prijavio policiji, zbog čega je kasnije privedena.

Mila je u gostovanju na “Blic TV” iznela detalje sudskog spora koji sa mužem vodi godinama. Sve bi to bilo lako rešivo da Mila nije od svojih para i svog kredita kupila stan, koji je, kako kaže, pod emotivnim ucenama prepisala svom suprugu od koga pokušava da se raziđe.

Već dve godine sam u pokušaju procesa razvoda. Godine 2022. godine sam pokušala da se sporazumno razvedem, ali on to nije hteo, tako da sam u septembru prošle godine podnela zahtev za razvod braka. Međutim, ja i dalje živim sa njim pod istim krovom – rekla je Mila Nađ gostujući u emisiji “Moj dan, Blic dan” na “Blic” televiziji. blic.rs

Share this content:

You May Have Missed