ČISTIO JE UŠI, A ONDA POKAZAO UŽAS KOJI JE NAŠAO: “Godinama je tu, ovo je zaista odvratno!”- još od detinjstva se to nalazi unutra

ČISTIO JE UŠI, A ONDA POKAZAO UŽAS KOJI JE NAŠAO: “Godinama je tu, ovo je zaista odvratno!”- još od detinjstva se to nalazi unutra

Lična higijena redovno se mora obavljati kako ne bismo svoje telo doveli u stanje zapuštenisti i izazvali brojne zdravstvene probleme.

Čišćenje ušiju trebalo bi što češće obavljati, a večita dilema je koliko su štapići za uši zdravi. Naime, važno je kako ih koristimo. Upozorenje na kutijama sa štapićima za uši, da se ne koriste za čišćenje unutrašnjosti uha, stoji tu s razlogom i pravo je vreme da ga poštujete, savetuje Američka akademija za otolaringologiju.

U pojedinim državama postoje određeni štapići koji imaju i kamericu kako se ne biste povredili jer su ušni kanali veoma osetljivi. Jedan mladić u srednim dvadesetim godinama pokazao je svoje šokantni iskustvo koje je doživeo dok je čistio ušni kanal.

“Upozoravam vas, ovo što ćete videti je zaista odvratno”, rekao je Elis u snimku koji je objavio na TikTok nalogu.

Kamerica je pokazala da u uvetu ima još nešto osim uobičajenog sekreta. Naime, reč je o parčetu papira. Mladić koji se predstavlja kao Elis Loj Džons otkrio je da je ostao šokiran ovih pronalaskom. Uz malo muke uspeo je da izvuče “strani predmet”. Reč je o nalepnici za posebnu sortu jabuka, a koju nije jeo godinama, praktično otkad je bio dete.

Tada je shvatio da mu je to parče zapravo godinama bilo u uvetu što ga je dodatno prenerazilo. Ovaj Tiktok snimak ima na desetine hiljada pregleda, ali i nebrojano komentara zgroženih ljudi koji su ga pogledali. (Kurir.rs/M.J)

@metropolesoficial

Ao limpar ouvido, homem encontra #objeto inusitado perdido há anos. O vídeo de Ellis Lloyd Jones, 24 anos, viralizou nas redes sociais, com usuários perplexos com a descoberta de um #adesivo de maçã no ouvido. #TiktokNotícias

♬ som original – Metrópoles Oficial

Share this content:

You May Have Missed