HTELA SAM PO SVAKU CENU DA IMAM SINA I PLATILA SAM 15.000 DOLARA DA BIH RODILA MUŠKO: Posle četiri ćerke, završila sam s rađanjem

HTELA SAM PO SVAKU CENU DA IMAM SINA I PLATILA SAM 15.000 DOLARA DA BIH RODILA MUŠKO: Posle četiri ćerke, završila sam s rađanjem

Amber Kasl ima 23 godine i petoro dece, a pre dve godine je završila u svim svetskim, jer je izjavila da “nikad nije želela ćerku”, iako ih je u tom trenutku već imala tri. Ona je tada rekla da će ići na vantelesnu oplodnju kako bi mogla da izabere i rodi sina.

“Volim svoje tri devojčice, ali priznajem da nikada nisam želela žensko dete”, rekla je ona.

Amber je dodala da ne može da zamisli da joj život prođe, a da ne rodi sina.

@itsambaslife

sorry my voiceovers will probably never not have noise going on in the backround haha #momlife #toddlermom #momoftoddlers #momoftwins #twinmom #momshelpingmoms

♬ original sound – amba

Amber je inače od srednje škole u ljubavi sa Skajlarom Rajanom (20), a prvo dete dobili su kada je ona imala 17 godina. Onda su 2020. godine dobili još jednu devojčicu, pa je onda Amber imala još jedan pobačaj, a onda je opet zatrudnela.

“Čak i nakon iskustva gubitka bebe, znajući koliko je bolno, i želeći da se to ne ponovi, mi ipak idemo na vantelesnu oplodnju”, istakla je, te otkrila da ju je proces vantelesne oplodnje koštao 15.000 dolara.

Jedan period ništa se nije znalo o Amber, a onda je otvorila društvenu mrežu TikTok i otkrila da sada ima petoro i dece i pogodite – sina! Sve njene objave se zasnivaju na njenom životu kao majke petoro dece i često dobija reči hvale, jer im sama sprema obroke i to sve objavljuje na društvenim mrežama. Njena poslednja trudnoća je bila blizanačka, tačnije rodila je dečaka i devojčicu.

@itsambaslife

it’s so bittersweet #fypシ゚viral🖤tiktok☆♡ #pregnancyjourney

♬ original sound – .

“Hvala ti Bože. Prezahvalna sam na mojim anđelima”, napisala je ona.

Amber je na društvenim mrežama otkrila da je ovo njena poslednja trudnoća i da je ponosna na to što ima 23 godine i petoro dece. (Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Share this content:

You May Have Missed