Sad je kasno za kajanje, Melina priznala: Haris je bio u pravu, naučila sam to da cijenim kad sam izgubila

Sad je kasno za kajanje, Melina priznala: Haris je bio u pravu, naučila sam to da cijenim kad sam izgubila

Melina i Haris Džinović razveli su se nakon 22 godine ljubavi. Dok je Haris nakon razvoda više puta pričao o njihovom braku, Melina se nije oglašavala tim povodom, ali je svojevremeno ispričala neke detalje vezane za njihov brak za koje javnost nije znala.

Iako je njihov brak važio za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, Melina je jednom prilikom prepričala anegdotu vezanu za kupovinu.

– Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pritom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost“ – rekla je tada Melina, pa istakla da je usledila prepirka.

– Ja se okrenem i kažem mu: “Jesi li ti to stipsa, je l’ ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?”. Čovek je samo rekao: “Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam”.

– Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila… – izjavila je , pa nastavila:

– Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale – rekla je Melina Džinović o Harisu tada. AUTOR: Svet  FOTO: ATA images, Rajko Ristić, Ivan Vuković

Share this content:

You May Have Missed