ŠOK U ZEMLJI ZBOG JEZIVOG ZLOČINA: Majka mučila i u*ila dvoje djece, treće natjerala da joj pomogne da se riješi tijela i htjela da ga OKRIVI ZA ZLOČIN

ŠOK U ZEMLJI ZBOG JEZIVOG ZLOČINA: Majka mučila i u*ila dvoje djece, treće natjerala da joj pomogne da se riješi tijela i htjela da ga OKRIVI ZA ZLOČIN

Majka petoro dece iz Severne Karoline optužena je da je mučila i ubila dvoje usvojene dece, a sada su isplivali novi užasni detalji. Avanti Deven (63), koja je optužena da je ubila Blejka i London Deven, navodno je naterala drugo od svoje preostale dece da joj pomogne da se reši tela.

Samohrana majka nastradala pokušavajući da spasi sina (6) iz ukradenih kola, monstrumi je PREGAZILI: “Poginula je herojski” (VIDEO) Navodno je od njih tražila da “preuzmu krivicu” ukoliko ih uhvate jer bi im kazna bila manje stroga, preneo je “WRAL News”.

U jezivim sudskim dokumentima otkriveno je da je Deven naterala jedno od svoje dece da kupi stvari u lokalnoj prodavnici kako bi raskomadala Blejka. Na snimku nadzorne kamere vidi se Deven, majka monstrum, sa svoje dvoje dece kako kupuje crveni hladnjak. Istražitelji veruju da su u njemu držani ostaci London.

Deca nisu viđena godinama, ali Deven, koja ih je usvojila, nikada nije prijavila njihov nestanak. Svih petoro njene dece je usvojeno, rekli su nadležni. Deven je uhapšena 23. juna i optužena za smrt svoje ćerke London i nestanak sina Blejka, za kojeg se veruje da je mrtav.

U aprilu su dva kompleta posmrtnih ostataka pronađena u metalnom buretu na putu Biver Dam u Autrivilu, gradu u Severnoj Karolini. Potvrđeno je da jedni posmrtni ostaci pripadaju London, dok se drugi ispituju. Međutim, preliminarni izveštaji pokazuju da pripadaju Blejku.

Deven je navodno sklopila jeziv plan da se reši Blejkovog tela, dok je navodno jedno dete naterala da učestvuje u hororu.

Ukoliko ovo ikad izađe na površinu, moraš da preuzmeš krivicu jer ću ja dobiti smrtnu kaznu – rekla je navodno detetu.

Navodno mu je rekla da zbog godina neće upasti u nevolju ako preuzme krivicu. Ukoliko bude osuđena, preti joj smrtna kazna. Za sada nije poznato kada su deca ubijena. Prema pisanju medija, London bi sada trebalo da ima 27 godina, a Blejk 17. (Telegraf)

Share this content:

You May Have Missed