BILA JE NAJLEPŠA BEBA NA SVETU I ZARAĐIVALA MILIONE: Kad je odrasla majka joj kupovala PERIKE I ŠMINKU, a ovako SADA izgleda!

BILA JE NAJLEPŠA BEBA NA SVETU I ZARAĐIVALA MILIONE: Kad je odrasla majka joj kupovala PERIKE I ŠMINKU, a ovako SADA izgleda!

Zahvaljujući društvenim mrežama mnogi su postali popularni i slavni još od detinjstva. Pojedinim devojčicama majke su pravile Instagram profile koji su dostigli svetsku popularnost, a njihove mezimice na tome počele da zarađuju.

Jedna devojčica je sa nepunih godinu dana osvojila javnost. Aira Meri Braun imala je samo šest meseci kada je privukla pažnju velikim plavim očima. Svi su se divili njenim dugim trepavicama i plavoj kovrdžavoj kosi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aira Marie (@airamarie09)

Upravo joj je ta lepota donela ogromnu popularnost. Zarađivala je od kampanja i reklama. Sa samo 4 godine je šetala modnom pistom, a do osmog rođendana je snimila 4 filma. Htela je postati glumica kad odraste. Prozvali su je najlepšom bebom na svetu, a roditelji su shvatili njen potencijal i prijavljivali je na dečja takmičenja u ljepoti. Uvek je bila među pobednicima.

Kako je odrastala, i dalje je bila vrlo lepa, ali izgledom nije odskakala od većine drugih devojčica. Majka je počela da je šminka, kupovala joj je perike i oblačila u glamuroznu odeću. Naišla je na kritike javnosti jer su smatrali da joj je ukrala detinjstvo zbog novca.

Sada ima 15 godina, trudi se ostane u svetu modelinga ali čini se da je njena slav izbledela. Navodno je u periodu detinjstva, kada je bila na vrhuncu slave zarađivala čak 10 miliona dolara godišnje. (Kurir.rs/Story.hr/M.J)

Share this content:

You May Have Missed