Slavi se i na Ibici i u Beogradu: Čestitke Anastasiji i Nemanji Gudelju stižu sa svih strana

Slavi se i na Ibici i u Beogradu: Čestitke Anastasiji i Nemanji Gudelju stižu sa svih strana

Anastasija i Nemanja Gudelj venčali su se pre godinu dana u manastiru Rajinovac u Grockoj, a samo porodica i kumovi su upriličili slavlje svojim prisustvom. Tim povodom, fudbaler Nemanja Gudelj je na svom Instagram profilu čestitao svojoj voljenoj ženi prvu godišnjicu braka:

Srećna nam prva godišnjica. Neka dragi Bog zaštiti našu ljubav i brak do kraja naših života. Volim te – napisao je Nemanja uz romantičnu fotografiju sa Anastasijom, a ona je ovo podelila na svom nalogu.

Poznati par uživa na Ibici već neko vreme i na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz noćnog provoda, dopuštajući svojim pratiocima da zavire u deo njihove privatnosti.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja Gudelj nedavno su obavili i građansko venčanje, a intimna ceremonija održana je u porodičnoj vili anžnatovića na Dedinju. Pevačica je tada uzela muževo prezime, a ovaj njen potez su majka Ceca i brat Veljko i te kako podržali, jer je poznato koliko Ražnatovići poštuju tradiciju

– Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno okej, ja to podržavam – rekla je tada Ceca, iznenađujući se zašto je novinari uopšte pitaju za tako nešto.

Koliko je Veljko zadovoljan Anastasijinim izborom partnera svedoči i njegova izjava:

– Jako sam zadovoljan Anastasijinim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama – rekao je Veljko.

A, da su i Gudelji veoma srećni što im je lepa pevačica snajka jasno je po njihovim komentarima na Instagramu, koje redovno ostavljaju ispod Tasinih fotografija. svet.rs

Share this content:

You May Have Missed