Zašto si oženio ženu koju ne želiš, ti si je izabrao, ućuti… Jelena nikad iskrenija po pitanju braka sa Novakom FOTO

Zašto si oženio ženu koju ne želiš, ti si je izabrao, ućuti… Jelena nikad iskrenija po pitanju braka sa Novakom

Odnos Jelene i Novaka u braku veoma zanima javnost a pitanja o njihovoj ljubavi, deci i vaspitanju mališana mnogi često postavlja. Proslavljeni sportista Novak Đoković drži se po strani i osim povremenih fotografija sa Jelenom i decom na “Instagramu” gotovo ništa javno o svojoj privatnosti ne komentariše.

Jelena, s druge strane sve je otvoreniija u odnosu sa pratiocima te je u poslednje vreme možemo videti kako javno raspravlja o raznim pitanjima, o deci, vaspitanju pa čak i o braku…

Supruga najboljeg srpskog tenisera pre nekog vremena govorila je o granicama koje svaka žena, majka i supruga mora da postavi sa ukućanima, a odmah se pretpostavilo da ih lično praktikuje te da su neke od njih otvoreno upućene Novaku.

Rečenica “Ako ćeš da vičeš, nećemo nastaviti razgovor” podigla je veliku prašinu u javnosti. Ona tada nije čekala da se “strasi smire” nego je otišla korak dalje.

Na društvenim mrežama podelila je video muškarca koji govori o ružnoj navici muževa da ogovaraju svoje žene:

Odnos Jelene i Novaka zasnovan je na iskrenosti a ono podrazumeva…

– Jao mene žena non-stop dr**a, ovo ono. To su najgori tipovi koji idu i ogovaraju svoje žene. Ti si je izabrao, ućuti. Ideš i pričaš kako si glup, zato što si izabrao ženu koju ne želiš – ispričao je duhovito mladić, što je Jelena u celosti prenela takođe uz smajliće.

Uprkos tome što je u dnu objave napisala kako joj je to bilo vrlo duhovito i niti jednog jedinog trena nije istakla da je reč o njoj i Novaku ništa drugo javnosti nije preostalo do da pomisli da je nešto slično u pitanju.

Uprkos mišljenju javnog mnjenja odnos Jelene i Novaka isti je kao i sa početka veze, čak i bolji, samo što deca ipak preokrenula poglede na život, pisao je ranije Story. ekskluziva.ba

Share this content:

You May Have Missed