Razvod od Tonija najbolja je stvar koja joj se desila: Nećete prepoznati Draganu Mirković, preporodila se i prepolovila FOTO

Razvod od Tonija najbolja je stvar koja joj se desila: Nećete prepoznati Draganu Mirković, preporodila se i prepolovila FOTO

Balkanska zvezda Dragana Mirković, u poslednja dva meseca ima 26 zakazanih koncerata, među kojima se našao i klub Metropola u Nemačkoj. Aktuelna tema oko razvoda definiivno je pala u senku jer pevačica se čini oporavila od svega i i izgleda nikad bolje, svežije i raspoloženije čak je i skinula koji kilogram, čini nam se. Komentari na drušvenim mrežama da je razvod trebalo odavno da se desi mnogobrojni su, budući da je aktivna i nikad lepša. Ali nećemo zaključivati na prečac.

Dragana leti pretežno peva u zemljama regiona, dok je u dijaspori publika može čuti i videti uglavnom na jesen i zimu.

– Kako vas je lepo videti ovde. Priznajem nisam nikada pevala u julu u Nemačkoj i razmišljam svo vreme kako će nam biti, ali sada znam da će nam biti fenomenalno – rekla je Dragana publici na nastupu u Metropoli, aludirajući na činjenicu, da je većina naših ljudi iz inostranstva u ovom periodu na odmoru.

Prepun klub, ispred kog se, sat vremena pre početka koncerta, napravio kilometarski red, bili su pokazatelj da Dragana nije trebalo da ima razloga za “brigu”. Gaga od samog starta nije štedela sebe, pa je na bini ostala duže od predviđenog vremena.

– Iskreno baš ste me oduševili muzičkim izborom! Odavno nisam pevala te pesme koje ste tražili, tako da sam ih maltene i zaboravila – rekla je uz osmeh Dragana.

Nastup Dragane Mirković – Pevačica je pred kraj koncerta ispunjavala muzičke želje, zbog koji zamalo da zakasni na avion.

Ponešena odličnom atmosferom u Metropoli, pevačica je zaboravila na vreme dok joj saradnici nisu signalizirali da svoj nastup konačno mora da privede kraju. Kada je konačno pogledala na sat, uspaničana Dragana je rekla publici da joj je jako žao, što mora da prekine nastup i konačno krene ka aerodromu. Za kraj Gaga je najavila publici izlazak novog albuma sa pesmama koje će ih oduševiti. Nastup u klubu Metropola, Dragana je zatvorila sa pesmom „Umirem majko“, sa kojom je i započela spektakl u Štutgartu. svet.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SVET (@svet_rs)

 

Share this content:

You May Have Missed