DOŠLI SA ROĐENDANA, PA PO*IO 4 DECE I SUPRUGU: Jeziv masakr potresao naciju (VIDEO)

DOŠLI SA ROĐENDANA, PA PO*IO 4 DECE I SUPRUGU: Jeziv masakr potresao naciju (VIDEO)

Masakr se dogodio nakon proslave dečijeg rođendana, kada je Brendon ubio svoju suprugu Kelse Kendrik njihovo dvoje dece i svoja dva nećaka.

Zločin se dogodio na a imanju njegovog dede pastora Alana u Alabami, gde su pronađeni mrtvi Kelse (24) zajedno s njihovim sinom Kalebom (6) i Kinli (2) te njihovim rođacima Koltonom (8) i Hejli Danijels (6) u četvrtak uvečer.

Sve žrtve upucao je glavu iz pištolja, navela je policija. Kelse i njena porodica slavili su Koltonov deveti rođendan, ali su se vratili kući oko 19 sati na zahev Brendona. Kendrick je sve ubio u garaži u stanu kojem su živeli na imanju Alana Kendrika, oko 40 milja južno od Birmingema.

Alan koji je pastor crkve u obližnjem Besemeru i nazvao je policiju oko 20 sati u četvrtak u četvrtak nakon što je pronašao tela. Kelsin ujak Eli Morou i njegova supruga Britani rekli su da Kendrik nije bio na rođendanskoj zabavi jer su se njegove šizofrene epizode pogoršale tokom prethodne dve nedelje.

– Brendon je suprugu više puta preklinjao da se vrati kući i ona je popustila… u roku od sat vremena svi su upucani u glavu.’

Britni je objasnila da je Koltonova i Hejlina majka Džesika (35) morala ujutro na operaciju i da je zato ostavila decu sa Kelsi. Policija je odmah uhapsila Kendrika nakon što je otkrila tela, rekao je šerif okruga Bib Vejd. (Espreso/Dejli mejl/Prenela P.V)

Share this content:

You May Have Missed